Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba aki eddig kétszer elutasított. Szerintetek érdemes egy harmadik és egyben utolsó próbát tenni?
Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 18:58
2/7 anonim válasza:
Nem... én saját káromon tanultam meg, hogy nem szabad már ennyiszer. Nehéz dolog, de tovább kell lépni
3/7 anonim válasza:
én és a párom 5ször szakítottunk 3szor miattam kétszer miatta...4éve vagyunk együtt, és esküvőnk lesz. próbáld meg
4/7 anonim válasza:
3 a magyar igazság. De nem !
Mi köze ennek a morning-showhoz?
5/7 opened paradise válasza:
És ez a "lány" a Balázs,vagy a Jani?
6/7 A kérdező kommentje:
Vizes a kepernyo es mivel el van mentve beirodtak xD Hat jo ... Hat elengedni nehez lenne .. De a harmadik probaval en is ugy vagyok hogy poppet mar ciki :/ :/
2015. máj. 4. 19:03
7/7 anonim válasza:
Mondanám, hogy ne alázd meg magad, de már megtörtént. Viszont ne legyél teljesen szánalmas a csaj szemében, ne kuncsorogj többet. Lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!