Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet 20-26 év körüli srácokkal ismerkedni Debrecen környékén? Vagy ti hogyan ismertétek meg a párotok?
Figyelt kérdés
Bármilyen sztorit, tippet szívesen fogadok:)2017. dec. 19. 18:52
1/7 anonim válasza:
Én tudok ajánlani neked egy magányos fiatalembert Debrecenből, aki törődésre és szeretetre vágyik.
Molnár Krisztián a fiatalember neve.
2/7 anonim válasza:
Áh. Én a magam kis 18 évével sajna kiestem az intervallumból :| Amúgy én Debrecenbe tanulok.
3/7 anonim válasza:
Tanulsz, de a -ba/be -ban-ben még nem megy úgy látom.
4/7 anonim válasza:
Informatikában jártas pasi kell? :D
Suliban, munkahelyen, szórakozóhelyen vagy esetleg, ahol a hobbidat űzöd. Más nem nagyon van.
5/7 anonim válasza:
Internet, tinder, közös ismerősök?
De akár szórakozóhelyeken is lehet ismerkedni. Nem olyan sok hely van Debrecenben, több kisebb beülős hely is van,ahol azért lehet ismerkedni, főleg ha olyan társasággal mész, akik ismernek sok mindenkit.
6/7 anonim válasza:
Én itt vagyok, nem rég lett vége a kapcsolatomnak. Ha gondolod írj!
7/7 anonim válasza:
Persze, még a csaj írjon rád, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!