Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem túl magabiztosként mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl magabiztosként mit tegyek? 25F Debrecen

Figyelt kérdés
25 F Debreceni vagyok Magas, vékony, nem nagyon kigyúrt, de azért izmos vagyok. Hamarosan mérnökként végzek, tehát nem vagyok nagyon hülye se. Ezek alapján könnyen kellene párt találnom, de nem sikerült. Nem vagyok túl magabiztos, visszahúzódó, buliba ritkán járok. Nem igazán tudok/merek kezdeményezni. Mit javasoltok, hogy tudnám felkelteni magamra a figyelmet? (nem érzem azt, hogy komolyan vesznek férfiként) Valaki hozzám hasonló lenne jó, de ez nehezen jön össze a bátortalanság miatt.

2017. nov. 7. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Mondjuk figyelem felkeltés sokféle van. Most erre írhatnám, hogy állj ki az egyetem elé és kapd elő a cerkát, tuti felfigyelne mindenki és rólad beszélnének, de te gondolom nem ilyen figyelem felkeltésre gondoltál, de végül is nem írtad, hogy milyen legyen, tehát én így ezt tudom ajánlani.
2017. nov. 7. 14:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem erre gondoltam!!
2017. nov. 7. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Online társkereső...ott könnyebb chatelni nőkkel csak ne húzd sokáig, miután beszelgettèl valakivel pár napot hívd el egy találkozóra.
2017. nov. 7. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a jó tanácsot. Próbáltam már, de nem nagyon tudtam kiemelkedni. Akivel chateltem, nem igazán akart találkozni. Ha volt találkozó, annak nem lett folytatása, bár ezt kell próbálgatni, egyszer lehet szerencsém is.

Lehet, hogy nem vagyok elég kitartó...

2017. nov. 7. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!