Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy lehet? Divatba jöttek a kövér/duci lányok?
Az utcán,boltban,stb egyre több helyes,vékony srácot látok kövér,duci lánnyal.Kb 1éve látom ezt,naponta 5-10ilyen párt látok.
Amúgy debreceni vagyok.
Ha bejönnek a dagi lányok akkor ne itt játszd a kamu értetlent hanem fogj be egyet.
(Ezután majd kérlek tedd fel a kérdést, hogy "Mostanság tetszenek a kövér/duci lányok, sztetek gáz?")
biztos mindíg ugyan azokat látod, csak más ruhában.
mindíg is voltak kövérek, lehet hogy épp neked tetszenek és jobban megnézed őket azért tűnik úgy.
aha akkor értem.
duci lány vagy és párt keresel...akkor miért nem azt kérdezted hogy kinek jönnek be a duci csajok stb....???
Vagy lehet, hogy a debreceni fiúk nem külsőségekre mennek, és a debreceni lányok személyisége magával ragadó. :)
(Ui.: Nem vagyok debreceni, nem azért írtam ilyet. Sőt! Nem igazán csípem őket. Közlekedni kocsival és biciklivel se tudnak. Veszélyes emberek. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!