Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy lehet? Divatba jöttek a kövér/duci lányok?
Az utcán,boltban,stb egyre több helyes,vékony srácot látok kövér,duci lánnyal.Kb 1éve látom ezt,naponta 5-10ilyen párt látok.
Amúgy debreceni vagyok.
"Vagy lehet, hogy a debreceni fiúk nem külsőségekre mennek, és a debreceni lányok személyisége magával ragadó. :)"
Hagyjuk már ezt.
HAH! Pont írni akartam mielőtt még végére értem, hogy most voltam Debrecenben úgy 10 év kihagyás után a virágkarneválon és meglepődtem, hogy mennyire sokan el vannak hízva a városban. Feltűnően sokan, a fiatalok főleg! A karneválon a mazsorettesek fele is túlsúlyos volt ami azért gáz, régebben csak a legszebb lányok lehettek mazsorettesek.
Erre végig olvastam, hogy debreceni vagy, hát felnevettem!
Szóval ez nem divat, egyszerűen ez a nemzedék sokkal kövérebb mint régen ami volt. Az én időmben (10-15 évvel ezelőtt) harminc fiatalból talán 1-2 volt kövér, max 5 kicsit túlsúlyos, szerintem ma már lassan ez a fele.
"A karneválon a mazsorettesek fele is túlsúlyos volt ami azért gáz, régebben csak a legszebb lányok lehettek mazsorettesek."
Ez mondjuk a szervezők szegénységi bizonyítványa.
Sajnos? Inkább szerencsére.
Nekem pl jobban bejönnek a kövér csajok.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!