Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez hogy lehet? Divatba jöttek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogy lehet? Divatba jöttek a kövér/duci lányok?

Figyelt kérdés

Az utcán,boltban,stb egyre több helyes,vékony srácot látok kövér,duci lánnyal.Kb 1éve látom ezt,naponta 5-10ilyen párt látok.

Amúgy debreceni vagyok.

2016. aug. 31. 22:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
21%

"Vagy lehet, hogy a debreceni fiúk nem külsőségekre mennek, és a debreceni lányok személyisége magával ragadó. :)"

Hagyjuk már ezt.

2016. szept. 1. 10:12
 22/28 anonim ***** válasza:
4%
Lehet hogy felvállal, de közben szégyenkezik. A haverok biztosan kérdezgetik hogy meddig akar még egy mangalicával mutatkozni. Meg az utcán is aki lát titeket hányingerrel fordul el. Szépítgetheted kisanyám, de mindhiába. Az emberek utálnak ránézni a hájas piccsákra!
2016. szept. 1. 10:14
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

HAH! Pont írni akartam mielőtt még végére értem, hogy most voltam Debrecenben úgy 10 év kihagyás után a virágkarneválon és meglepődtem, hogy mennyire sokan el vannak hízva a városban. Feltűnően sokan, a fiatalok főleg! A karneválon a mazsorettesek fele is túlsúlyos volt ami azért gáz, régebben csak a legszebb lányok lehettek mazsorettesek.

Erre végig olvastam, hogy debreceni vagy, hát felnevettem!

Szóval ez nem divat, egyszerűen ez a nemzedék sokkal kövérebb mint régen ami volt. Az én időmben (10-15 évvel ezelőtt) harminc fiatalból talán 1-2 volt kövér, max 5 kicsit túlsúlyos, szerintem ma már lassan ez a fele.

2016. szept. 1. 10:39
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

"A karneválon a mazsorettesek fele is túlsúlyos volt ami azért gáz, régebben csak a legszebb lányok lehettek mazsorettesek."

Ez mondjuk a szervezők szegénységi bizonyítványa.

2016. szept. 1. 11:33
 25/28 anonim válasza:
0%
kövér lányként sajnos nem igazán tapasztalom, hogy divatba jöttem volna kedves kérdező :/
2016. szept. 1. 14:19
 26/28 anonim ***** válasza:
9%
Ami divat,az szar.Ahogy ez is.
2016. szept. 14. 19:46
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos? Inkább szerencsére.

2016. szept. 15. 00:07
 28/28 anonim ***** válasza:

Nekem pl jobban bejönnek a kövér csajok.

21/F

2016. okt. 25. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!