Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Női szemmel mennyire elfogadha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel mennyire elfogadható ez az alak?

Figyelt kérdés

Mármint magatok számára.

Nekem nagyon tetszik az ilyesmi alkat, de az ilyen nők mind fogyni akarnak:-(

24/F

2016. aug. 10. 16:56
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
2016. aug. 10. 16:57
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem szép csinos nőies. De mindjárt jönnek azok a válaszolok akik szerint hájas dagadt és undorító... 22 / L
2016. aug. 10. 17:00
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Pedig szerintem is ez a szép a csontokkal játszon a kutya...21/f
2016. aug. 10. 17:00
 4/12 anonim válasza:
65%
#3 disznóval meg a hentes ;)
2016. aug. 10. 17:04
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Na mit mondtam...
2016. aug. 10. 17:06
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Sosem ertettem,hogy lehet valakit ledisznozni? Tehet o arrol,hogy igy nez ki? Mert kepzeld 4-es,nekem sem tokeletes az alakom,de borzalmasan keveset eszek,es nem azert mert fogyni akarok,hanem nem birok tobbet enni. Ezen kivul rendszeresen sortolok,verseny szinten es megis van rajtam plusz kilo. Mert van aki igy szuletik,es attol meg nem diszno
2016. aug. 10. 17:20
 7/12 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy mennyi és mennyi fogyás van a neten amihez semmi nem kell csak egy kis elhatározás...

Arról már nem is beszélve hogy aki dietetikus és személyi edző segítségét kéri és lesz étrend+ edzésterv mit ér el...

Ja igen utolsó mindenki tehet arról hogy mégis mit mutat a tükör... vagyis a kövérek 1%-a nem.

Azért eszel 1x egy nap mert a gyomrod össze van szűkülve, azért mert nem eszel semmit és emiatt az anyagcseréd lelassult ergó nem fogsz fogyni...

Napi 3 liter víz lenne sok rostos élelmiszerrel és sovány fehérjében gazdag húsokkal napi 4-5-6 alkalommal számolva akkor egyből másképp menne a dolog...

Csak tippek.

2016. aug. 10. 17:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a valóságban nagyon ritkán hízik valaki ilyen arányosan. Nekem pl nagyon vastagok lesznek a lábaim a hízástól, felül meg kb csontos maradok, mellem alig van. Szóval én inkább maradnék az egészséges súlynál.
2016. aug. 10. 18:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Csodaszép alak. :)
2016. aug. 10. 19:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
7-es,ki mondta,hogy egyszer eszem egy nap? Mert nagyon nem. Es koszonom,tokeltesen mukodik az anyagcserem is,es eppen eleg vizet iszok. Tok normalis kajakat eszek,meg csak nem is dietasak. Es a gyomrom is szuper egeszsegnek orvend,koszoni szepen
2016. aug. 10. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!