Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, akit jobban felizgatna a képen lévő alak, ha még ducibb lenne?
Híztam 2 kilót az utóbbi időben, és a férjemnek nagyon bejön. Finoman utalt rá, hogy nem lenne rossz, ha még híznék.
Szerintem már így is elég duci vagyok.
De annyira lelkes, hogy nagyon gondolkodom, hogy hízókúrázni kezdjek, egy pár kilót felszednék hogy még jobban tetsszek neki. (Aztán lehet később leadom, ha nem érzem jól magam).
Ducibbakat szerető pasik: mi a véleményetek? Szerintetek reális, hogy még kövérebben jobban tetszenék neki? Kezdjek hízókúrázni? Kort is írjatok légyszi.
25/N
nem bántásból, de így is ducinak tűnsz, látszik, hogy van rajtad zsír, de szerintem jól áll :) nőies alakod van véleményem szerint...nem a folyós kategória...
annyit szedj fel csak ami egészségügyileg és szexuális téren nem okoz problémát!!! nehogy átess a ló túloldalára :)
23F
Rohadtul el vagytok tájolva ti nők!
Ez az alak nem jó.
Ennél ducibb akkor lenne jó, ha nagy melleid lennének és homokorább alakod.
Már így is rohadt formátlan vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!