Milyen magas nők/ pasik jönnek be legjobban?
Egyénileg eltérő, mert mindenki magához képest méri, de lehet centire is, vagy úgy is, hogy ennyivel meg ennyivel alacsonyabb/ magasabb Nálatok:)
Tudom, h nem lehet változtatni a magasságon, és, h nem az a mérce egy kapcsolat kialakításában, de úgy kíváncsiságból kérdem, milyen magas nő/ férfi az ideálotok?
Ha írtok kort, magasságot, nem bánom ;)
Nekem az ideális olyan 175 és 185 között van. Én 169 vagyok.
19/L
164 cm vagyok, és a hozzám hasonló magasságú pasik jönnek be legjobban. 160-170 cm közt. De amúgy lényegtelen.
29L
Szerintem plusz-mínusz 5 centi lenne az ideális, tökmindegy, kinek a javára. A gyakorlatban sok minden kényelmesebb, ha egymagasak vagytok a pároddal. De annyira nem fontos, nem ez alapján választok (na meg nem is lenne egyszerű, a nők átlagos magasságát és preferenciáját tekintve).
24F,178 cm
Nem igazán nézem a pasi magasságát. Ha egyébként megkedvelem, beleszeretek, teljesen mindegy, hogy mekkora. Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy csak 160 centi körül vagyok, így alacsonyabb pasi azért nem sok van:D
Az első barátom 187 cm volt, a mostani 198. Igen, viccesen festünk egymás mellett, de kit érdekel?:DD
De talán az "optimális" olyan +20 centi lenne:)
És szerintem sok magas pasit nem zavar, ha a lány picike. Sőt, van, akinek kifejezetten ez jön be:) Én még nem éreztem igazán hátrányát a magasságomnak.
Aztarohadt xD Az duurva, engem megmondom őszintén, zavar ismerkedéskor, ha a pasi több, mint 1-1,5 fejjel magasabb nálam:/ A másfél fej (vagyis kb a 25 cm) a maximum, ami még nem zavar... :(
Minden nőnek a magas pasik jönnek be állítólag, hát nemtom, engem frusztrál, ha a válláig sem érek a srácnak, és ezért is kíváncsi vagyok, h a pasikat mennyire zavarja/ mennyire jön be nekik, ha egy csaj annyival kisebb...
De amúgy köszönöm az eddigi válaszokat, örülök, h van rá példa nem is egy, hogy a lány annyival alacsonyabb :D :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!