Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen magas nők/ pasik...

Milyen magas nők/ pasik jönnek be legjobban?

Figyelt kérdés

Egyénileg eltérő, mert mindenki magához képest méri, de lehet centire is, vagy úgy is, hogy ennyivel meg ennyivel alacsonyabb/ magasabb Nálatok:)

Tudom, h nem lehet változtatni a magasságon, és, h nem az a mérce egy kapcsolat kialakításában, de úgy kíváncsiságból kérdem, milyen magas nő/ férfi az ideálotok?

Ha írtok kort, magasságot, nem bánom ;)

2015. júl. 17. 18:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
163 cm vagyok, így ideálisan ettől magasabb férfiakat részesítek előnyben. Konkrét magasságot nem tudok mondani, én mindig úgy nézem, hogy legalább fél-egy fejjel legyen magasabb. Nekem bejönnek a magas pasik. 18/L
2015. júl. 20. 02:15
 12/13 anonim válasza:

Én 167cm vagyok, ha valakibe nagyon szerelmes lennék, talán nem számítana a magasság. Amúgy meg legyen nálam magasabb, de a 185 körüli pasik hozak lázba a legjobban, egyébként meg lehet 2m is.

17L

2016. febr. 14. 23:04
 13/13 anonim válasza:
Nekem mindegy, csak magasabb legyen nálam :D 182 cm vagyok úgyhogy egy 170 centis fiú mellett viccesen néznék ki :D de egyébként meg nem a méret a fontos!
2016. márc. 24. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!