Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban hol ismerkedni? Hol lehet párt keresni? Milyen jól bevált módszerek vannak?
Szociális életem teljes hiányából adódóan próbálok a magányos órákban társadalmilag hasznos tevékenységeket folytatni. Pl. járok vért adni, pont ma megyek kórházba, körbevezetésre, mert jelentkeztem önkéntesnek a gyerekosztályra, állatmentő egyesületnél logisztikázásokat vállalok, de menhelyre is járkálhatsz sétáltatni, ott a konditerem, sorolhatnám. Tök mindegy, mit választasz, csak gyere ki a szobából.
Azt hozzátenném, hogy én ezeket nem ismerkedési célzattal csinálom, szimplán nincs magánéletem és mindenki hagyjon is békén (orvosi eset vagyok). Ahogy kilépsz a házból, már ott a potenciál - pláne, ha látják, hogy jót teszel.
Végezz valami kutatást.
"Hogy ki hol ismerkedett meg a párjával?"
Interneten kívül, és barátok hiányában, azaz egyedül.
"Akár itt?"
Itt nagyon kretének vannak.(t. a k.) Elég megnézni a mai egyedül vagyok V.napon kérdéseket. Nem is csodálom hogy az ilyen kretének a kutyának sem kellenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!