Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem túl unalmas és sablonos ismerkedni a mai világban főleg interneten?
És?
Minden ugyanúgy kezdődik.
Akkor inkább ne is ismerkedjenek?
El kell jutni minél hamarabb az első randiig
Nem én teszem unalmassá eléggé fárasztó és unalmas sablonos... Kedves 3 As . Hát ez az.... Mindig csak én mondjak furcsa dolgokat ... ők meg csak a szokásos unalmas sablonos kérdésekkel jönnek... És hogy ... idézem... Hagyj nyomot az emberekben ez szép és jó de itt még mindig csak az ő szükségleteiket vannak kielégítve ... és ők mikor mondanak nekem valami érdekeset? És nem sablonosat? Azaz.... Nem Tudnak Megfogni Semmivel ... Főleg neten... Ez csak egyoldalú és IDŐPOCSÉKLÁS ! SAJNÁLOM!
ÉS kedves 5 os nekem egyáltalán nem izgalmas.
Pasik uncsik vagytok...
Sablonosak ...
És amúgy nem vitát szeretnék terjeszteni
Igen, en is ezt tapasztalom, 5-6 éve még lehetett normálisan ismerkedni interneten, mostmár nagyon ritka az olyan ember.
Én kíváncsiságból csináltam egy női profilt, hogy mások így ismerkednek, szándékosan nem is bombázó képeket tettem fel, 2 óra alatt 180 like, és annyian is írta, hogy igazából megértem, hogyha valaki az első 2 mondattal nem tud megfogni, akkor az ember már nem fog vele beszélni, hanem megy tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!