Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet a mai világban már szinte sehol ismerkedni?
Biztos van hobbid vagy érdeklődési köröd. Szerintem csatlakozz egy hozzád közel álló dologgal kapcsolatos közösséghez vagy csoporthoz, és az egy jó alap. Jó, mert van rögtön egy közös pont, amin elindulhattok és ha nem is jössz össze senkivel, megismersz, sőt összebarátkozol egy rakás emberrel, akik által már megismerkedhetsz (kapcsolati háló).
Én első körben ezt javaslom, legalábbis nekem és a barátaim többségének is hasonló mód (értsd egyetem, nyári munka) lett párja.
21/L
"Biztos van hobbid vagy érdeklődési köröd. "
Nincs az a hobbi, sport vagy bármi, ahová ne szinte csak férfiak járnának el, ezt tapasztalatból mondom. A nők egyszerűen ki sem teszik a lábukat otthonról.
Nyilván vannak ilyen nők és férfiak, de én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Ahova heti rendszerességgel járok, egy színkör és egy filmklub, előbbinél egyértelműen a nők vannak többségben, a másiknak nagyjából kiegyenlítettek az arányok. Az egyedüli közösségem, ahol stabilan a férfiak vannak többen, az a túrakör, de ott is vannak lányok. Határozottan emlékszem rá, hogy amikor még három évvel ezelőtt csináltam a jogosítványomat, akkor a KRESZ-en öt férfi és tizenöt nő volt, holott a vezetés általában a férfiaknál népszerűbb.
Szóval megpróbálni mindenképp érdemes és ha nem is jön össze, bővül a kapcsolati háló. Másrészt lehet, hogy több a férfi, de ez nem feltétlen csökkenti az esélyeket. Nyilván valamennyire igen, de attól még ugyanúgy lehet esélye annál a pár lánynál.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!