Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a pár nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a pár nélkül maradt férfiakról van szó állandóan? Mi lesz az egyedülálló 38+-os nők tömegeivel? Velük nem kellene foglalkozni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 20. 09:09
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
5%

Édes phacom, erről beszéltem. :'D Ha most azt írtam volna, hogy nagyon magasak az elvárásaim és specifikáltam volna mindent színre, centire, fazonra, ... pontosan, ugye az lett volna a baj? Ha nincsenek igények, az a baj, ha vannak, akkor meg hogy van hozzá pofám. De még mindig nem ismered el, hogy mindenbe beleköttök, ugye? De nem is érdekel, mert most vált biztossá számomra, hogy ti csak ócska trollok vagytok - vagy csak nagyon komolytalan emberek valóban. Nem tudom, melyik a jobb.

A súlyommal sértegetésre meg nem is reagálok inkább. Nagyon dedós dolog ezzel piszkálódni.

2020. dec. 22. 19:26
 62/63 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 60assal. Anno társkeresőn visszautasítottam egy pasit, mire ezt írta vissza: "Miért? Nem rosszabb ő férfiben, mint amilyen nő én vagyok" :DD Ezt rendkívül degradálónak éreztem, a mögöttes tartalma a levelének kb ez volt: "kinek képzeled te magad, hát nem vagy te jó nő egyáltalán". Kössz, akkor minek írt... Még jó hogy nem kezdtem el ismerkedni olyannal, akinél csak a szódával elmegy kategória vagyok. (Mielőtt vki kiforgatná a szavaimat, nem, nem vagyok beképzelt, szinte semmi önbizalmam, de attól még reménykedek abban, hogy egyszer vki szépnek fog látni, nem csak addig vagyok jó, amíg jobb nincs.)

A vicc egyébként az, hogy alapvetően egyáltalán nem tartottam rondának, csak a stílusa elég távol áll tőlem (kigyúrva feszítek a motor mellett meg a tengerparton).

Aztán később ezért is töröltem magamat a társkeresőről, mert a sok sablon levél között nem éreztem senki részéről igazi érdeklődést. Persze megértem a férfiakat is, hogy nincs kedvük mindenkinek egyedi levelet írni, csak nekem meg így nem megy az ismerkedés. Majd talán a valóéletben 🤷🏻‍♀️

2020. dec. 22. 19:49
 63/63 anonim ***** válasza:
79%

De ne legyen se magas, se alacsony az elvárás, a lényeg az, hogy tudd, mit akarsz. Tényleg nem tudod, hogy olyan nőt szeretnél inkább, aki kirándulni szeret, vagy olyat, aki múzeumba járni?

Nem mondom, hogy troll vagy, csak egyszerűen buta, ugyanis felsoroltam, mi a baj az elvárásokkal. 30 alatti gyermektelen, fehér nő, aki dolgozik. Ez... oké, elkezdesz vele egy kapcsolatot, és sorban kiderül, hogy nem egyeztek, és vége a kapcsolatnak. Mert nem tudtad megfogalmazni, milyen ember vagy, mire vágysz.

Ami pedig gyerekes, az az, hogy "mivel vannak chubby chaser férfiak, nem kell fogynom, mert biztos vannak ilyen nők is".

Pengeéles logika, lustaság, és álmodozás.

2020. dec. 22. 20:05
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!