Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a pár nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a pár nélkül maradt férfiakról van szó állandóan? Mi lesz az egyedülálló 38+-os nők tömegeivel? Velük nem kellene foglalkozni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 20. 09:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
25%

9 az lehet hogy van mellettük valaki, de látatlanban megmondom, hogy azok a kapcsolatok semmit se érnek. Nincs ló, jó a szamár is.

Én közszférában dolgoztam, egy irtó jó milf ügyvédnő meg pont ez. 40-45 közötti, férj már rég sehol, 1 db 14 év kőrüli gyerek. Tuti hogy alkalmijai vannak, mert korához képest bomba. Még én is be akartam próbálkozni pefig akkor 28 voltam, ő 42.

2020. dec. 20. 10:06
 12/63 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy miért 38+? Én még a 23-at sem töltöttem be, amikor végleg egyedül maradtam, és előtte sem voltam kelendő.

Abban viszont egyetértek, hogy ez ugyanúgy probléma, mint a férfiak egyedül maradása. Csak azért nem téma, mert van egy olyan tévhit, hogy a nők bármikor játszi könnyedséggel találhatnak szexpartnert is, komoly kapcsolatot is, férjet is, amit csak akarnak. Pedig dehogy. A jobb nők igen. De nem csak ők léteznek a világon...

2020. dec. 20. 10:10
 13/63 anonim ***** válasza:
25%
#9: Én is sok huszonéves lányt/nőt ismerek, aki komoly kapcsolatban él, esetleg eljegyezték, vagy már házas is. (Mondjuk az más kérdés, hogy szakítanak/elválnak-e később.) De nem hiszem el, hogy akár csak egy átlagos külsejű nőnél is ne kezdeményezne soha senki, vagy hogy mindig csak alkoholista/cigó közmunkások fütyülnének utána az utcán, és ezért nincs miből válogatnia. 30-as férfiként kipróbáltam a Facebook társkeresőjét, bejelöltem jó néhány nőt 25 fölött, normális külsejűeket, nem cicababákat. A hetek során még csak egyetlen matchem sem volt. De akkor sem igaz, hogy a nőknél nincs jelentkező, csak ők megtehetik, hogy válogatnak.
2020. dec. 20. 10:11
 14/63 anonim ***** válasza:
53%
Arról nem is beszélve, hogy ezek az ugrásra készen álló pasik annyit is érnek. Normális férfinak van tartása.
2020. dec. 20. 10:12
 15/63 anonim ***** válasza:
40%
#12: Nem csak a jobb nők. Csak tudod, kell a francnak egy olyan nő, akiből árad a negativitás, hogy "én nem kellek senkinek, én nem vagyok elég jó nő stb.". Lehet, hogy egy kevésbé vonzó nőnek nehezebb párt találnia, de nem lehetetlen. Egyébként régebben én is beszélgettem itt nem egy hozzád hasonló nővel, aki előadta a nagyhalált, hogy iránta senki sem érdeklődik, ő nem kell senkinek. Szerettem volna megismerni őket, de tudod, mi lett a végeredmény? SEMMI! Mind eltűnt vagy lepattintott. Ezek után egyetlen nyafogó nőnek sem hiszem el, hogy soha senki nem érdeklődött volna irántuk.
2020. dec. 20. 10:17
 16/63 anonim ***** válasza:
31%
létezik ilyen?
2020. dec. 20. 10:19
 17/63 anonim ***** válasza:
65%
"Mi lesz az egyedülálló 38+-os nők tömegeivel?" Tudod, máskor a nők mindig nagy büszkén hangoztatják, hogy ugyan a férfiak kezdeményeznek, de a nők választják ki, hogy ki legyen a befutó. Hát talán nem 38 fölött kellene siránkozniuk a nőknek, hogy egyedül maradtak. Aki ilyen idős korára nőként nem talált magának társat, azzal valami gebasz van. Egyszerűen nem tűnik életszerűnek az a helyzet, hogy egy normális külsejű, nem jégcsap nő soha senkinek sem keltette volna fel a figyelmét 20-25 év alatt.
2020. dec. 20. 10:23
 18/63 anonim ***** válasza:
41%
Látom, megint működik a kettős mérce. Mondjuk nem lepődtem meg. A 12-es hsz.-t 100%-ra felpontozták, az én 15-ös válaszomat meg jól lehúzták. Ha egy nő nem kelendő, annak oka is van (csúnya, nagyon frigid, karrierista stb.). Még a dagadt, kevésbé szép nők is kelendőek, ha életvidámak, nyitottak, nem savanyújóskák.
2020. dec. 20. 10:27
 19/63 anonim ***** válasza:
33%

17

jaja túlválogatnak, senki nem jó, a tökéletes herceg kell és megy a sírás, ha egy átlagos külsejű, de értelmes pasi udvarol. Az nem kell. Válogatnak, mennek az évek, aztán jön megint a sríás, hogy túl öregek.

Nem elvek mentén kéne ismerkedni és CSAK a férfiakra mutogatni, hogy ők a hibásak, az ő dolguk ez meg az és szó szerint versenyeztetni őket, mint valami pályázaton.

2020. dec. 20. 10:30
 20/63 anonim ***** válasza:
77%

15, ugyan, hagyjuk már...

Ami a próbálkozásaidat illeti, nem gondolod, hogy az volt a probléma, hogy arra "cuppantál rá", hogy ők nem kellenek senkinek? Ha valaki csak ezen tény ismeretében, illetve ennek apropóján próbálna megismerni, az érthető módon nekem sem lenne valami szimpatikus.

A negativitásról pedig annyit, hogy szó sincs róla; ami annak tűnik(!), az valójában csak nyers, szépítésmentes tényközlés. Persze a mai mindigmosolyogj/gondolkodjésálljhozzápozitívan világban ez már problémás...

2020. dec. 20. 10:30
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!