Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a pár nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a pár nélkül maradt férfiakról van szó állandóan? Mi lesz az egyedülálló 38+-os nők tömegeivel? Velük nem kellene foglalkozni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 20. 09:09
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
10%
Ez az ő gondjuk. Amilyen az agyonisten olyan a fogadjisten. Tehát pont annyit kell velük foglalkozni mint amennyit ők foglalkoztak fiatalkorukban az egyedülálló fiatal férfiak problémájával. Ergo le kell szarni őket, meg kell szégyeníteni őket, greninek, illertve vénánynak kell gúnyolni őket.
2020. dec. 20. 10:31
 22/63 anonim ***** válasza:
19%
#20: Valóban meg akartam ismerni őket, és legalább az ismerkedésre esélyt akartam volna nekik adni. Amúgy akinek annyira szar az élete, annak inkább örülnie kellene, hogy van valaki, aki meg akarja őt ismerni. Persze nyafogni mindig könnyebb, mint energiát feccölni a beszélgetésekbe, találkozásokba. És nem arról van szó, hogy folyton vigyorognod kellene, de láttam már durván kövér, csúnyácska nőket is boldog párkapcsolatban, nem is egyszer. Csak mondjuk ők tudtak pozitívak lenni. De te rögtön azzal kezded, hogy már 23 éves korodtól egyedül vagy, meg hogy te nem vagy jó nő stb. Ez nem tényközlés, ez negativitás. Ha te azt sugárzod magadból, hogy "szarabb vagyok, mint más nők", akkor mégis mit vársz? Valószínűleg lenne, aki gyönyörűnek és vonzónak tartana téged, de te már eleve nem is hagyod másoknak, hogy azt gondoljanak rólad, amit szeretnének. Naivabb koromban én is megpróbáltam lelket önteni valakibe, aki folyamatosan azt picsogta, hogy ő ronda és undorító. Hiába igyekeztem neki bebizonyítani, hogy nem az, ugyanúgy csak ebben a mocsokban vergődött egész idő alatt. Ha valaki nem hagyja, hogy gyönyörűnek és csinosnak tartsam, azzal nem tudok mit kezdeni. Energiavámpírokra nincs szükségem, rohadtul megterhelő küzdeni olyan valakiért, aki állandóan csak ebben a szarban tapicskol.
2020. dec. 20. 10:45
 23/63 anonim ***** válasza:
32%
#6: Igen, ez igaz. És külön undorító, amikor azzal jönnek, hogy ők nem a gyereknek keresnek pótapát, hanem maguknak társat. Na de ha már ott a gyerek, akkor bizony pótapának is kellene lennie az adott férfinak, neki is be kellene szállnia a gyereknevelésbe. Csak nem értem, mire jó az ilyen hazugság. Komolyan azt hiszik ezek a nők, hogy a férfiak ennyire hülyék?
2020. dec. 20. 10:49
 24/63 anonim ***** válasza:
84%
Azért ez nem csak a nőkön múlik. Sok nőt otthagy a pasi 35 után, pedig ha a nőn múlna, kapcsolatban lenne. Tinderen több ilyen nővel is beszéltem. 40 körüliek, van akit sorban hitegetnek a pasik és fél év-3 éven belül ghostingolják őket még úgy is, hogy akár együtt laknak. Volt, akivel Karácsony körül szakított a férj, hogy lelép egy fiatalabbal. 30f
2020. dec. 20. 10:55
 25/63 anonim ***** válasza:
43%
#24: Nyilván van ilyen is, de mindenki azt mond, amit akar. Azt pl. senki sem fogja beismerni, ha miatta lépett le valaki, mert mondjuk nem bírta őt elviselni. Egyébként elhiszem, hogy a férfi is lehet hibás, vagy hogy hülyíthetik a nőket. De egy nőnek mindig akad valaki, ha elhisszük azt, amit neked mondtak a nők: "40 körüliek, van akit sorban hitegetnek a pasik és fél év-3 éven belül ghostingolják őket még úgy is, hogy akár együtt laknak." Tehát akkor bőven volt érdeklődő, akár még össze is jöttek. Ez is csak azt bizonyítja, hogy egy átlag nő sem elveszett ember az ismerkedés terén, csak akkor, ha azt csinál magából.
2020. dec. 20. 11:04
 26/63 anonim ***** válasza:
81%
25-lehet persze, de fura, mert kifejezetten jó nők szerintem. Vagy lehet nekem van a lécem távol az instalányoktól, de tényleg korukhoz mérten is szép nők, sőt, még pár huszonévest is vernének. Jó egzisztenciával, stb. Persze én kevésnek érzem magam hozzájuk, pedig lehetne velük randim, de én Tinderen inkább beszélgetni szeretek, meg pletyizni, életeket megismerni. 30f
2020. dec. 20. 11:08
 27/63 anonim ***** válasza:
28%

De, kellene. Csak nekik rendszerint:

A, Van már pár gyerekük, így csak apapótlékot keresnek;

B, Akiknek még nincs gyerekük, azok meg vagy munkamániásak, vagy nagyon válogatósak, így:

I., vagy egyedül maradnak;

II., vagy választanak maguknak egy rövidtávú kapcsolatot vállaló, menő, pénzes tsávót.

A lényeg, hogy a "pár nélkül maradt 38+-os" nők megoldják ezt maguknak, tehát nem kell félteni őket.

A kör bezárul.

2020. dec. 20. 11:12
 28/63 anonim ***** válasza:
23%
#26: Igen, de itt most éppen az a lényeg, hogy van irántuk kereslet. Éppen ezért nem tűnik számomra életszerűnek az olyan női siránkozás, hogy egy 30 fölötti nő már mindenről lemondhat, vagy hogy egy átlag nő iránt senki ne érdeklődne 14-16 éves korától kezdődően.
2020. dec. 20. 11:13
 29/63 anonim ***** válasza:
93%

22, persze, örülnie kellene, hogy valaki "megszánja". Hogy valaki direkt erre játszik, hogy na, ez nem kell a kutyának sem, akkor biztos nem utasít el, ha bepróbálkozom nála, sőt, még kifejezetten hálásnak is kell lennie... Főleg, ha azt a szívességet is megteszem neki, hogy előadom, hogy ő bizony igenis gyönyörű, kívánatos, csodálatos, értékes, miegymás. Ne haragudj, de ez az értelmi fogyatékos szintet akár csak egy kicsivel is meghaladó intellektusú nők számára azonnal bűzleni fog, nem véletlenül.

"láttam már durván kövér, csúnyácska nőket is boldog párkapcsolatban, nem is egyszer. Csak mondjuk ők tudtak pozitívak lenni."

Ok-okozat - nem kellene felcserélni a kettőt. Ugyanis nyilván ők sem lennének olyan pozitívak, ha évek óta teljesen egyedül, szex és intimitás nélkül senyvednének, legjobb(!) esetben is levegőnek nézve. Rendszeres, kielégítő nemi élettel, megfelelő mértékű és minőségű intimitással, egy harmonikus kapcsolatban egy hozzám illővel, akivel esetleg még szeretjük is egymást, én is egész nap vigyorognék a világra. Úgy qrva könnyű ám...

2020. dec. 20. 11:15
 30/63 anonim ***** válasza:
9%
#29: Látom, te a tipikus önsajnáltató, mindenből csak problémát csináló, frusztrált gyk-s nők táborát gyarapítod. Csak annyit tudnék mondani, hogy ne csodálkozz, ha egyedül vagy. Ebből a visszataszító, lélekölő mentalitásból senki sem fog kérni. Ha te nem tudod szeretni magad, más sem fog téged. De inkább békén hagylak, éppen eleget cürhődtem már hozzád hasonlóakkal, akiket úgysem lehet meggyőzni semmiről. Megkeseredett vénasszonyokkal nem lehet mit kezdeni.
2020. dec. 20. 11:24
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!