Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a pár nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a pár nélkül maradt férfiakról van szó állandóan? Mi lesz az egyedülálló 38+-os nők tömegeivel? Velük nem kellene foglalkozni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 20. 09:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
5%
Valogatnanak a pasik, ha megtehetnek. De nekik nem nagyon van kèrőjuk, orulnek ha 3-4 evente egy atlag no rajuk nez.
2020. dec. 21. 00:16
 42/63 anonim ***** válasza:
49%

40

Tehat valogatni, meg elutasitani mindenkit, aki mondjuk kicsit felelne meg, az neked kinos? Gratula

2020. dec. 21. 08:49
 43/63 anonim ***** válasza:
21%

@40

De phasza, hogy már megint a férfiak a hibásak. :D Ha meg egy férfi válogat, akkor az a baj, mert hát milyen jogon vannak igényei egy nem jóképű darabnak. Gondolom, te is inkább az egyedül leélt élet utáni nyomorúságos megpusztulást választanád, igaz? Nagyon könnyen beszél az éhségről az, akinek mindennap bőségesen van mit étkeznie.

2020. dec. 21. 10:10
 44/63 anonim ***** válasza:
100%

"darab"?

Mi vagy te, egy termek?

2020. dec. 21. 11:12
 45/63 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az az egyedüllét, ami rosszabb lenne, mint ezeket a dumákat hallgatni egy életen keresztül, amiket itt előadtok. :D De a legjobb persze egy normális Férfi.
2020. dec. 21. 11:23
 46/63 anonim ***** válasza:
22%

@44

Gratulálok, hogy ennyit sikerült felfogni abból, amit leírtam - de látom, a piros gombot te is megtalálod, mint egy dühös bika. Szabad ennyire feldühödni a neten, egy általad totál ismeretlen ember által leírt dolgok láttán? Egyébként igen, egy termék vagyok én is, mint mindenki. Mit gondolsz, miért használták már évtizedekkel az internet feltalálása előtt is a házas emberekre, hogy "elkeltek"? Akkor még kevésbé nyomták az ember pofájába, hogy ez is egy piac, mint ma, de attól még az volt.

2020. dec. 21. 11:28
 47/63 anonim ***** válasza:
71%
Azért senki nem dühös, hogy haszontalan, értelmetlen válaszokat írsz. :D Egyedül te vagy idegállapotban azbírottak alapján.
2020. dec. 21. 11:32
 48/63 anonim ***** válasza:
4%
Én aztán pont leszarom, hogy ebben a neofeminista pöcegödörben ki mit mond rám. A nők teljesen szociopatává tettek, az empátia teljesen kihalt belőlem, de a sértések se tudnak már meghatni. Ugyanakkor az rohadtul nem tetszik, hogy automatikusan le vagyok pontozva, mert a valóságot közlöm, de hát ugye, "mondj igazat - betörik a fejedet". Csak úgy meglepett, hogy ha vannak elvárásaim, akkor adjam le őket, mert milyen jogon döntöm én el, hogy ki tetszik és ki nem, de ha meg leadom végső elkeseredésemben, akkor undorító vagyok, igénytelen vagyok, ráadásul szeeeeeegény csajt is átverem. Most akkor mi van ilyenkor?
2020. dec. 21. 11:36
 49/63 anonim ***** válasza:
71%
Leszarod, ki mit gondol, de kommentelgetsz és aki nem ért egyet, az hazudik. :D Oké. :D
2020. dec. 21. 11:38
 50/63 anonim ***** válasza:
4%

@49

Az, hogy leszarom, ki mit mond rám, és az, hogy leszarom, ki mit gondol, nem ugyanaz. Mint ahogyan azt se szeretem, ha valaki csőlátással nyomkodja a negatív értékelést anélkül, hogy egy tizedmásodpercig is gondolkodna. Mindemellett a félrebeszélés és a gyerekes visszakérdezgetés és kóstolgatás helyett akkor kifejthetnéd a véleményedet erről is, csak mert, ugye, ez volt az írásom lényege, hogyaszongya:

"[H]a vannak elvárásaim, akkor adjam le őket, mert milyen jogon döntöm én el, hogy ki tetszik és ki nem, de ha meg leadom végső elkeseredésemben, akkor undorító vagyok, igénytelen vagyok, ráadásul szeeeeeegény csajt is átverem. Most akkor mi van ilyenkor?"

2020. dec. 21. 11:42
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!