Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a pár nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a pár nélkül maradt férfiakról van szó állandóan? Mi lesz az egyedülálló 38+-os nők tömegeivel? Velük nem kellene foglalkozni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 20. 09:09
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
51%
Velünk általában nem kell, mert van 1-2 gyerekünk, akikkel foglalkozhatunk férfi helyett.
2020. dec. 20. 09:13
 2/63 anonim ***** válasza:
88%

Azért, mert ők hívják fel magukra a figyelmet, ahogy csak lehet.

A nők elvannak, köszönik szépen. Túl egy váláson meg is tudom érteni, hogy nem hiányzik nekik az a cirkusz, amovel egy pasi jár.

2020. dec. 20. 09:15
 3/63 anonim ***** válasza:
25%

A 38+ éves pár nélkül maradt nők nagy része az előző 20 évet vagy azzal töltötte, hogy jópasitól jópasiig pörgött, vagy azzal, hogy ehhez nem volt gyomra, így álmodozott a jópasiról, akinek nem kellett komolyra, inkább egyedül maradt.

Nagyon kevés olyan nő van az ismeretségi körömben (35+ éves társaság), aki ne kapott volna egy átlagos férfit.

Az egy másik dolog, hogy sokan 35+ évesen, kiéve jönnek rá, hogy akkor kellene egy átlag férj/apa típus, mert a parti arcok már nem menők, de addigra az átlag férfi vagy elkel, vagy aki nem, az nem egy kiélt csajt akar magának .

2020. dec. 20. 09:18
 4/63 anonim ***** válasza:
73%
Legtobb 40 felett egyedul marad a gyerekkel, gyerekeivel. Kitolti az eletuket az. 35 utan csak alkalmi kapcsolataik vannak.
2020. dec. 20. 09:20
 5/63 anonim ***** válasza:
19%

Hol vannak tömegével?

Besavanyodot prüd nővel szrinted ki kezd ki?

2020. dec. 20. 09:26
 6/63 anonim ***** válasza:
43%

Pedig tényleg rengeteg van. Menj fel bármilyen társkeresőre (nem tinder) és meglátod hogy 35-45 év körüli nőkkel van rogyásig.

Persze nyilván 1-2-3 gyerekkel pótapucira (az igazira) vadászva.

Előadva a szegény szerény sorsú nőt akinek a mottója "nem keresek apát csak magamnak társat".

2020. dec. 20. 09:34
 7/63 anonim ***** válasza:
16%
3-as vagy annyiszor törölték belé a lábukat a nők, hogy 35 után nem is akar nőt az életébe egyáltalán.
2020. dec. 20. 09:59
 8/63 anonim ***** válasza:
30%
#6 és ez mekkora igazság :D
2020. dec. 20. 10:00
 9/63 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk én sem tudom,hogy tömegével lennének? ÉN meg pont azt látom,hogy még ők is kellenek a férfiaknak gyerekkel is. Több ilyet ismerek,láttam. Sőt volt egy csaj ő igaz 27 éves volt 2 gyerekkel ,de az új pasi x hónap múlva el is vette feleségül.

Suliban legjobb bartnőm anyukája elvált 2 gyerekkel ,35 körül, az új hapsihoz költözött és attól is lett gyerek.

Sok 25-30 éves barátom 35-40 éves nővel jár,akiknek már van gyerekük.

Cégnél egy egyedülálló csajt se ismerek,max a fiatal egyetemisták között meg egy csajszi aki nagyon el van hízva. A többiek mind házasok vagy 2.3. házasság vagy élettárs stb.

Szerintem a nők akárhány évesen is találnak maguknak pasit ,ha akarnak. Akik nem akarnak azok nyilván nem is sírnak itt,hogy nincs pali.

2020. dec. 20. 10:01
 10/63 anonim ***** válasza:
47%
Azt azért tegyük hozzá, hogy a társkeresés során egy nőnek 14-től jóval könnyebb dolga van, mint egy férfinak. Egy nőnek nem kell kezdeményeznie, hiszen "az a férfiak kötelessége", és ha egy nő akár csak átlagos külsejű is, meg kellőképpen értelmes és nyitott, akkor jó eséllyel lesz kikből válogatnia. S mindezt úgy, hogy neki szinte a kisujját sem kell megmozdítania. Egy átlag nő is járt iskolába, dolgozni, valószínűleg kikapcsolódni is. Ha csak az iskolát nézzük 14-től fölfelé, a középiskola 4-5 év, ha egyetemre ment, az is minimum 5 év, az már legalább 10 év. És akkor még hol van az, hogy pl. dolgozni is járt? 14 éves korától volt vagy 25 éve pasizni. Én nem hiszem el, hogy a 25 év alatt soha senki ne közeledett volna hozzá. Mindezt úgy, hogy ha egy férfit sorozatos kudarcok érnek, akkor is tepernie kell, ha akar magának valakit, hiszen a nők nem fognak az ölébe hullani. Ezzel szemben egy nő jó eséllyel akkor sem fog kezdeményezni, ha a fene fenét eszik is, hiszen egyrészt "az a férfiak dolga", másrészt jó eséllyel úgyis lesznek jelentkezők. Oké, hogy a nagy részük csak dugni akar, de legalább érdeklődnek iránta. Egy átlag férfinak az ajtaján hány nő kopogtat be, hogy "hahó, itt vagyok"? Most legyünk őszinték: egy nő mennyi energiát fektet bele az ismerkedésbe? Hányszor kezdeményez egy átlag nő? Tudom, a gyk-s nők megint le fognak húzni, de ha logikusan végiggondoljuk az egészet, összességében véve egy átlag nőnek bizonyos szempontból még mindig könnyebb dolga van, mint egy átlag férfinak.
2020. dec. 20. 10:03
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!