Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a pár nélkül maradt férfiakról van szó állandóan? Mi lesz az egyedülálló 38+-os nők tömegeivel? Velük nem kellene foglalkozni?
Azért, mert ők hívják fel magukra a figyelmet, ahogy csak lehet.
A nők elvannak, köszönik szépen. Túl egy váláson meg is tudom érteni, hogy nem hiányzik nekik az a cirkusz, amovel egy pasi jár.
A 38+ éves pár nélkül maradt nők nagy része az előző 20 évet vagy azzal töltötte, hogy jópasitól jópasiig pörgött, vagy azzal, hogy ehhez nem volt gyomra, így álmodozott a jópasiról, akinek nem kellett komolyra, inkább egyedül maradt.
Nagyon kevés olyan nő van az ismeretségi körömben (35+ éves társaság), aki ne kapott volna egy átlagos férfit.
Az egy másik dolog, hogy sokan 35+ évesen, kiéve jönnek rá, hogy akkor kellene egy átlag férj/apa típus, mert a parti arcok már nem menők, de addigra az átlag férfi vagy elkel, vagy aki nem, az nem egy kiélt csajt akar magának .
Hol vannak tömegével?
Besavanyodot prüd nővel szrinted ki kezd ki?
Pedig tényleg rengeteg van. Menj fel bármilyen társkeresőre (nem tinder) és meglátod hogy 35-45 év körüli nőkkel van rogyásig.
Persze nyilván 1-2-3 gyerekkel pótapucira (az igazira) vadászva.
Előadva a szegény szerény sorsú nőt akinek a mottója "nem keresek apát csak magamnak társat".
Mondjuk én sem tudom,hogy tömegével lennének? ÉN meg pont azt látom,hogy még ők is kellenek a férfiaknak gyerekkel is. Több ilyet ismerek,láttam. Sőt volt egy csaj ő igaz 27 éves volt 2 gyerekkel ,de az új pasi x hónap múlva el is vette feleségül.
Suliban legjobb bartnőm anyukája elvált 2 gyerekkel ,35 körül, az új hapsihoz költözött és attól is lett gyerek.
Sok 25-30 éves barátom 35-40 éves nővel jár,akiknek már van gyerekük.
Cégnél egy egyedülálló csajt se ismerek,max a fiatal egyetemisták között meg egy csajszi aki nagyon el van hízva. A többiek mind házasok vagy 2.3. házasság vagy élettárs stb.
Szerintem a nők akárhány évesen is találnak maguknak pasit ,ha akarnak. Akik nem akarnak azok nyilván nem is sírnak itt,hogy nincs pali.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!