Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a pár nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a pár nélkül maradt férfiakról van szó állandóan? Mi lesz az egyedülálló 38+-os nők tömegeivel? Velük nem kellene foglalkozni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 20. 09:09
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
85%

Egyszer arról szólnak az incel kérdések, hogy a 30-as nők "megbűnhődnek" amiért fiatal korukban nem velük jöttek össze.

Máskor meg arról, hogy a 30-as nők simán találnak párt.

Döntsétek már el. :D

2020. dec. 20. 11:33
 32/63 anonim ***** válasza:
27%
#31: Ugye, milyen jó érzés, amikor tanultok egy-egy új szót (pl. incel), és folyamatosan ezzel dobálóztok? Miért kell incelnek tartani azt, aki leírja, hogy egy 30-as nő jó eséllyel találhat párt, ha akár csak átlagos külsejű is, és eléggé nyitott/pozitív személyiség? Ha megnézed az egyik előző hozzászólót, ő is arról számolt be, hogy akár 40 körüli nők is sok érdeklődőt vonzanak pl. a társkeresőkön is. És korábban már én is kifejtettem, hogy egy nőnek miért van viszonylag könnyebb dolga, mint egy férfinak. De akár fordított irányban is feltehetjük a kérdést: miért probléma a nőknek, hogy 40 körül egyedül maradnak, ha itt meg folyamatosan csak a siránkozás megy, hogy sehol egy normális férfi, mindegyik csak dugni akar, meg úgyis mindegyik csak megcsalja/kihasználja a nőket?
2020. dec. 20. 13:10
 33/63 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem meg állandóan a 30+-os nőkkel foglalkozik valaki, szerintem te, mert tipikusan bedobja ezt, aztán eltűnik a francba.

Folyamat ez a kérdés van, hogy mi lesz a 30+-os nőkkel, akik amúgy már lejártak meg rondák meg minden, de jaaajj, mi lesz velük.

2020. dec. 20. 15:03
 34/63 anonim ***** válasza:
18%

A saját környezetem alapján azt látom, hogy nagyon-nagyon-nagyon kevés nő van, aki olyan tulajdonság miatt marad egyedül, amin nem tud változtatni.

A legtöbb magát csúnyának bélyegző nő valami olyan tulajdonság alapján tartja magát csúnyának amin lenne lehetősége változtatni (nyilván az elhízás az egyik leggyakoribb, de sok hasonló van).

Amúgy, ha minimálisan ad magára, akkor az alacsony, a magas, a kismellű, a kevésbé szép arcú nő is talál párt. Nem egy bradpittet, de talál egy normális srácot.

Viszont szintén a 35+ ismerőseim között körbenézve, férfiből sok olyat látok, aki teljesen átlagos, de mondjuk töpszli, nem jóképű, nem túl férfias, és máris egyedül van.

Szóval nem azért nem sajnálják az egyedülálló nőket, mert ne létezne magányos nő, hanem azért, mert a többségük olyasmi miatt magányos, amin változtatatna is.

2020. dec. 20. 15:04
 35/63 anonim ***** válasza:
39%

Elhízás, igen, lefogyni megy, csak utána feküdj be több műtétre, hogy helyre varrják a melled, a hasad, leszedjék a feles bőrt. Mindezt egy "normális srácért". Kockáztasd az életed egy normális srácért.

Ezt csak azért mondom, mert én is megbántam a fogyást, legalább feszes voltam.

2020. dec. 20. 15:35
 36/63 anonim ***** válasza:
71%

"A saját környezetem alapján azt látom, hogy nagyon-nagyon-nagyon kevés nő van, aki olyan tulajdonság miatt marad egyedül, amin nem tud változtatni."

A belsőn nehéz változtatni, és sok mindenki nem is akar. Én pl. boldog vagyok alacsony libidóval.

2020. dec. 20. 15:36
 37/63 anonim ***** válasza:
27%
Egy atlag pasi ezerszer nehezebben talal part, mint egy atlag no.
2020. dec. 20. 18:10
 38/63 anonim ***** válasza:
4%

@12

"van egy olyan tévhit, hogy a nők bármikor játszi könnyedséggel találhatnak szexpartnert is, komoly kapcsolatot is, férjet is, amit csak akarnak. Pedig dehogy. A jobb nők igen. De nem csak ők léteznek a világon..."

Iiiigen. Ezt mondjátok. Sőt én is ismerek ilyen nőt, akinél, ugye, "nem próbálkozik senki soha". Történetesen én is próbálkoztam már nála, ez már csak kapásból egy, de páran lájkolgatják Face-en azóta is. Mindeközben én azon se lepődnék meg, ha kiderülne, hogy szűz a csaj (most azt hiszem, 25 éves), na de, mint mondtam, nem azért, mert senkinek nem kell, hanem mert az egekben az elvárásai, neki senki nem jó. Egyébként még csak nem is csúnya lány, nekem kifejezetten tetszett volna, csak ugye még leköpni se volt hajlandó. Volt másik ilyen is, ő is elmondta nekem, hogy nála még csak nem is próbálkoznak és mennyire szomorú emiatt - mondom, izé, én akkor mit csináltam? "Jaaa, hát az nem olyan" - én pedig rövid úton meg is szakítottam vele a kapcsolatot, húzza az agyát tudja, kinek.

Te is itt írogatsz már hetek, ha nem hónapok óta, hacsak nem többen vagytok. Nekem ne is próbáld azt mondani, hogy még egyetlen privátot sem kaptál senkitől, mert ilyen nincs, és azt sem tartom életszerűnek, hogy csak olyanok írjanak, akik félanalfabéták vagy a poetschükről küldözgetnének portrét. Nyilván egy "jobb nőnek" többen írnak, mint "a többinek", no fuckin shit, Sherlock, de ez a szám kizárt, hogy 0 legyen. Vagy az van, hogy az egekben az elvárásaid, á la előzőleg taglalt lány, vagy pedig sajnálatos módon vagy extrém mértékben lehetsz kövér, vagy valami betegségben szenvedsz. Akárhogyan is, már bocs az erős szavakért, de kicsit uncsi olvasni a vélhetően totál alaptalan, de legalább állandó vergődésedet.

2020. dec. 20. 19:23
 39/63 anonim ***** válasza:
10%

Tenyleg konnyebben talalnak a nok pasit.

Ismerek egy KANCSAL csakt, aki total bekepzelt. Kepzeld, valami pasi mindig korbenyalja a padlot alatta. Mondom KANCSAL.

pasi ha kancsal lenne, lakhat a pinceben forever.

2020. dec. 20. 21:04
 40/63 anonim ***** válasza:
57%
Amúgy ez a pasikra nézve kínos, hogy ennyire nem válogatnak. Már akire vonatkozik, vanak igényesek is.
2020. dec. 20. 21:18
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!