Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a pár nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a pár nélkül maradt férfiakról van szó állandóan? Mi lesz az egyedülálló 38+-os nők tömegeivel? Velük nem kellene foglalkozni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 20. 09:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
0%
Tök igazad van a lepontozást illetően. Múltkor is beírtam a tudományokba, hogy a föld lapos, erre lepontoztak a tudatlanok. Ahelyett, hogy gondolkodtak volna, csak a piros gomb nyomkodására telik a birkáknak. Fáj az igazság, de előlem nem lehet elrejteni! Én tudom és ki is mondom!!!
2020. dec. 21. 11:50
 52/63 anonim ***** válasza:
5%

Tudod, mindig is érdekelt, hogy kik szavaznak a fideszre, mert nyilván vannak, csak egy ilyet se ismerek. Gondoltam, hogy buta emberek lehetnek, de nem tudtam, hogy ennyi van belőlük.

Szóval valami értelmes választ várok erre. Még mindig. Csak mert a marhaságaidat tudod fosni magadból (amiket senki nem kért :D), de dekódolnod még nem sikerült ezt a hozzászólásomat. Elmakogjam, elugassam, vagy mit csináljak, mi az anyanyelved, ha magyarul nem értesz?

"[H]a vannak elvárásaim, akkor adjam le őket, mert milyen jogon döntöm én el, hogy ki tetszik és ki nem, de ha meg leadom végső elkeseredésemben, akkor undorító vagyok, igénytelen vagyok, ráadásul szeeeeeegény csajt is átverem. Most akkor mi van ilyenkor?"

2020. dec. 21. 11:55
 53/63 anonim ***** válasza:
100%

Az elvárásokkal az a baj, hogy vagy

a) "hagyományosak" (i.e. a nő pucoljon ki a szaromból, én vagyok a vezető, a gyerek az ő dolga, legyen vacsora mindennap, stb.)

b) azokat várja el a delikvens, amit maga nem ad meg (120 kilós vagyok, de nincs kedvem fogyni, így is lehet modell barátnőm?)

c) akinek "kattanásai" vannak. Ha a nőnek csak hátközépig ér a haja derék helyett, már nem nő. 175 centihez max. 59 kiló lehet, ha 6-ossal kezdődik, arra a tudatra már nem áll fel. Minimum 10 centis sarkakat kell hordania. Ha szőrcsík marad a térdén véletlen, mehet isten hírével.

Ha meg olyat dugsz meg, akitől undorodsz, igen, nem tudom, miért "szeeeeegény" a csaj, akit szánalomból dugnak meg, én simán szegénynek mondanám. Mire fel a gúny? Valaki azt mondja rád, hogy "még épp feláll, hogy telelőjelek egy adaggal". Micsoda megtiszteltetés.

2020. dec. 21. 14:25
 54/63 anonim ***** válasza:
20%
Na, látod, lehet itt normális választ is adni! Csak az a baj, hogy megint öngól, mer'ugyanis megint arról van szó, hogy ne legyenek igényeink, de ha meg mégis vannak, akkor az a baj, ha meg ténylegesen nincsenek és kénytelenek vagyunk leadni, akkor az a baj. Szóval megint farkába harapott a kígyó.
2020. dec. 21. 16:22
 55/63 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ouroboros, direkt csinálod szerintem.

Egyáltalán nem arról van szó, hogy ne legyen igényed, szerintem te is érted, csak már nagyon beleélted magad ebbe a nemnemnem! hisztibe.

Lehetnek elvárásaid, ha te is tudod a szintet hozni, ha nem cselédet keresel, ill. ha nem a valóságtól elrugaszkodottak azok az elvárások.

Te mondjuk mit vársz el egy nőtől?

2020. dec. 21. 16:51
 56/63 anonim ***** válasza:
20%

A-a, nagyon nem ezt írtátok eddig. Sőt, menjünk tovább a szegényke-vonalon: eddig minket ki sajnált itt, ki érzett együtt velünk? Bizony, senki, sőt ha lehetett, még belénk is rúgtak, rúgtatok a földön fekve.

Ez a kérdés meg rohadtul de nem az én elvárásaimról szól, de ha már ennyire érdekel: külsőre annyi, hogy legalább vállig érjen a haja, ne legyen nagyon kövér, és legyen nálam alacsonyabb. Ne dohányozzon, legyen munkahelye (hogy ott aztán 150-et vagy 500-at visz haza, nem érdekel), ne legyen gyereke, legyen fehér magyar, 18 és 30 év közti legyen. Le tudjon írni egy mondatot helyesen, ne legyen szélsőlibsi. Ebből a listából a testalkaton kívül mindent teljesítek én is.

2020. dec. 21. 19:15
 57/63 anonim ***** válasza:
71%

Teljesítsd a testalkatot is. Ha neked nem tetszik, neki miért tetsszen?

(Annyira tudtam, hogy lesz hajhossz meghatározás.)

Egyébként bármibe lefogadom, hogy nem ennyi az elvárásod, és ezt nem rosszból írom, hanem sokan vagyunk, akik bizonyos dolgokat alapnak vesznek, pedig mások nem veszik annak.

Mert oké ez az elváráslista, semmi baj vele, csak a politikai beállítottságon kívül ez egy semmilyen ember. Vaaagy neked is vannak olyan dolgaid, amiket nem is említesz, annyira alap. Pl. hogy legyen mászkálós, ne otthonülős, vagy fordítva; legyen X vallású vagy ne legyen vallása; akarjon gyereket vagy ne; neki is az legyen alap a szexben, ami neked, ne csak kelletlenül csinálja, amit elvársz; fővárosban vagy kívül akarjon élni; vegán legyen vagy húsevő; álmodozó vagy realista, stb.

2020. dec. 21. 19:41
 58/63 anonim ***** válasza:
0%

"Teljesítsd a testalkatot is. Ha neked nem tetszik, neki miért tetsszen?"

Mert állítólagosan nem egyformák az ízlések. Nekem nem tetszik, abban viszont 120%-ig biztos vagyok, hogy csomó férfinak tetszenek a duci, sőt néha a konkrétan kövér nők; akkor ugyanez fordítva miért ne létezhetne?

"Annyira tudtam, hogy lesz hajhossz meghatározás."

Azért ki ne találd, hogy centire pontos, földtől elrugaszkodott volt a leírásom. :D Mondjuk tény, hogy nekem is a kb. hátközépig érő tetszik, de ezt el is engedtem inkább... Gyakorlatilag amit én most itt leírtam, az az volt, hogy ne legyen tüsi meg fiús haja. Hűha! :D Édesanyámnak is volt rövid haja egy időben, konkrétan meg is mondtam neki, hogy legalább 15 évvel tűnik idősebbnek, ráadásul simán leszbinek nézném, ha nem ismerném. Azért a vállig érő meg aligha nagy elvárás. Tudom, mindenkinek genetikailag kódolt a szőrzetének hossza (ezért nem nő szakállam kb. egyáltalán), de azért alighanem a vállig érő haj még nekem, férfiként is menne, ha akarnám.

"ez egy semmilyen ember"

Látod? Erről van itt szó, ezek kb. semmilyen elvárások. Egy sima, átlagos, normális párt akarok, semmi egyebet. És mégis meg van mondva, hogy ezt felejtsem el, ez túl sok. Különben meg el nem hiszed, hányan buknak meg a "tudjon helyesen írni" ponton, vagy éppen a "legyen (bármilyen) munkája" kitételnél...

2020. dec. 21. 23:11
 59/63 anonim ***** válasza:

Erre a fórumba az ebbe a korcsoportba eső Incel pasik és a kérdésben említett nők járnak fel panaszkodni. Mi lesz velük hát az hogy periférián marad mind a 2 csoport.

És ezt nem én állítom hanem az itt panaszkodok tömegei meg a társkeresők statjai. Ugyanis a másik félnek semmiféle érdeke nincs abban hogy ezekkel az emberekkel jöjjön össze.

Egy 30-as TOP Pasi nem fog leállni egy 35 6 7 8 9...éves gyerekes növel.

Mikor egy 25-st is simán megkap. És annak még gyerekes sincs.

Egy jó nő se fog leállni anya pici fia Incel 30+-os szűz pasival.

Mert magát röhögtetné ki.

Ezért ez a 2 csoport marad ahol van. Lehet sírni tovább az anonim fórumokon.

2020. dec. 22. 18:01
 60/63 anonim ***** válasza:
71%

Akinek ronda az arca, az lesz öregebb meg leszbi rövid hajjal. Nekem manó fejem van, mikor pixie hajam volt 29 évesen, nem lyukasztották ki a fülem, hanem elővettek egy ilyen nyilatkozatot, hogy írassam alá otthon szülővel.

"Látod? Erről van itt szó, ezek kb. semmilyen elvárások. Egy sima, átlagos, normális párt akarok, semmi egyebet."

De pont ez a baj. Most saját névben nyilatkozok, de nem vagyok egyedül ezzel: nem akarok bárki lenni. Nem akarok valaki számára ugyanaz lenni, mint százezer másik. Az akarok lenni, akire vágyik. Nem azért, mert végülis náci is lehetek (csak balos ne!!!), csak hosszú legyen a hajam, legyek vékony, és fogadjam el, hogy valaki lusta disznó fogyni.

Szerintem nagyon kevés ember van, akit nem érdekel, hogy egyik napról a másikra lecserélhetik, mert a másiknak csak egy emberforma lény kell, hogy mi van belül, az mindegy.

2020. dec. 22. 18:10
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!