Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem talál társat 10+ éven át akkor megbocsátható neki ha fizetős lányokhoz megy?
Figyelt kérdés
Legalább valami öröme legyen az életben?!dec. 22. 21:42
1/21 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy nem, pedig én is férfi vagyok.
2/21 Noren1989 válasza:
Bàrki bebocsàtható a Mennyek orszàgàba, ha kéri (!) a bűnbocsànatot.
3/21 A kérdező kommentje:
Miért nem? Inkább sose legyen szexuális kapcsolata nővel?
dec. 22. 21:53
4/21 anonim válasza:
Nem, bár én még csak 6 évnél tartok nő létemre.
5/21 anonim válasza:
Ha nem képes SENKIBŐL olyat kitalálni, hogy tényleg kedve legyen lefeküdni vele, akkor ne legyen szexuális kapcsolata senkivel, így van.
De úgysem én döntök erről.
7/21 anonim válasza:
Legyen 1 nap, legyen 30 év, egyik se mentség hogy elmenj fizetős lányhoz
8/21 anonim válasza:
Nem szokas ezt villagga kurtolni. De valszeg neked nem prosti kell mert ugyse adja meg amire vagysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!