Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem talál társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem talál társat 10+ éven át akkor megbocsátható neki ha fizetős lányokhoz megy?

Figyelt kérdés
Legalább valami öröme legyen az életben?!
dec. 22. 21:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
Sztem már 2 hét után se gáz dehát embere válogatja.
dec. 22. 22:32
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Oda megy ahova akar. Senkit nem érdekel.
dec. 23. 08:19
 13/21 Vazul65 ***** válasza:
66%
Megbocsáthatóóó? Prostizni nem bűn, vagy bűncselekmény. A kérdés így irreleváns. Egyébként meg magánügy.
dec. 23. 08:21
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem női szemszögből kérdezi hogy ha elmondanám hogy emiatt ment a párjának, akkor elnezi-e ha amúgy prosti ellenes. És erre a válasz, hogy úgy se fogja
dec. 23. 09:58
 15/21 anonim ***** válasza:
53%
Kérdés, mit értesz az alatt, hogy megbocsátható. Én nem ítélem el, de nem akarnám páromnak, mert teljesen más a felfogásunk erről a dologról.
dec. 23. 17:50
 16/21 anonim ***** válasza:
56%

És mi változik majd, ha elmész, elárulod? Felkelsz, aztán rájössz, h semmit nem változott az életed. Értem a problémát, de rossz irányban tapogatózol a megoldást illetően.

F (egyedülálló)

dec. 23. 18:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Na és kinek a megbocsájtására lenne szüksége? Magánügy, azt csinál, amit akar és senkiknek semmi köze hozzá.
dec. 23. 22:37
 18/21 A kérdező kommentje:

Az, hogy legalább dugtál egy jót.. és hozzátudsz érni nőhöz nem csak a saját kezeddel jutsz élvezethez?!

dec. 26. 19:58
 19/21 anonim ***** válasza:
53%

Nekem 2012-ben volt testiséghez szerencsém kapcsolaton belül. 2023 nyaráig próbálkoztam,fejlesztettem magamon,tanultam a hibáimból,de csak visszautasítások történtek. A legdurvább pont azon a nyáron történt amikor teljesen az ujjai köré csavart az illető a munkahelyen,úgy hogy nem is akart tőlem semmit,majd nyilvánosan meg is alázott. 10 hónapig tartott kijönni belőle, majd tovább próbalkoztam 2 hónapig majd meguntam. Idén júliusban elmentem örömlányhoz,mert szerettem volna hogy egy nő kedves,empatikus legyen velem,illetve legyen részem testiségben,hogy ilyen téren is fejlődhessek,tanulhassak. Nem bántam meg,mert boldogságot,önbizalmat hozott átmenetileg az életembe.

Majd augusztustól novemberig egy társkeresőbe vetettem bele magam. A pozitív hozadéka egy barátság és egy 2 napos távkapcsolat puszival,kézenfogva sétálással.(Ez eddig ment el csak,de sokat jelentett nekem).

Ez most egy kicsit odavágott az öbizalmamnak. Most pihentetem ezt egy kicsit,de majd a következő év hátha jobb lesz.😊

dec. 29. 17:04
 20/21 anonim ***** válasza:
74%

"Idén júliusban elmentem örömlányhoz,mert szerettem volna hogy egy nő kedves,empatikus legyen velem,illetve legyen részem testiségben"

Nyugi, ugyanakkora nyomoréknak nézett, mint a többi, és ugyanannyira le is sajnált. Csak pénzért cserébe elfedte. :)

dec. 30. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!