Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan nők akik elfogadják ha a párjuk néha lefekszik pár fizetős nővel?

Figyelt kérdés

Ezt nem is nevezném megcsalásnak mert nem szerelmen vagy érzelmeken alapul, simán elmegy a férfi kibérel egy nőt fél óra-órára és űrít egyet, ezzel letudva a szükségleteit, de emellett azt a nőt szereti akivel van , csak kell neki néha egy kis változatosság.

És nem kell azzal jönni, hogy olyan aki a férfit is megcsalja, mert hűséges nő kell. Illetve nem összekeverendő egy nő általi megcsalás egy pasival akibe belezúg, meg egy férfi aki elmegy egy prostihoz üríteni egyet.

2023. dec. 5. 16:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%
Hát, akkor, ha én meg mehetek valami szép nagy farkú fizetős fiúkához.
2023. dec. 5. 17:04
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
A megcsalás annyit tesz, hogy a párkapcsolaton belülre szánt intimitást párkapcsolaton kívül éled meg. És ez bizony nagyban függ attól, hogy a másik mit gondol privát intimitásnak. De a másokkal való szexuális együttlét egy monogám kapcsolatban minden esetben megcsalás, akárhogyan hívod.
2023. dec. 5. 17:07
 3/21 A kérdező kommentje:

Mennél? Szeretsz járni ilyenekhez?

2023. dec. 5. 17:08
 4/21 anonim ***** válasza:
79%

Te olyan férfi vagy aki elfogadná ha a szeretem nője elmegy egyet a fizetős pasival?

Nem megcsalásból, csak egyet jót dugni, mert kell a változatosság, hogy ne csak te legyél neki hm?

Tehát ha azt vesszük belé vagy zúgva, de elviseled mert szereted, ez igaz, hogy éled meg ezt a verziót?

Hazajön egy kandúrtól és tudván milyen jót hancuróztak együtt amit veled nem lehet, vagy nem olyan jó, hogy esne?

2023. dec. 5. 17:20
 5/21 A kérdező kommentje:

Ne hasonlítsunk már össze azt, hogy egy nő elmegy megd*gatni magát egy férfi prostival meg azt, hogy egy férfi elmegy egy prostihoz üríteni egyet. Nem ugyanaz a kettő...

Mint ahogy az sem ugyanaz, hogy egy férfi pl. dicsőnek érezheti magát ha minél több nőt meghúz, de egy nő nem fog dicsekedni barátnőknek meg senkinek, hogy ő sz*pta le a legtöbb brét szombat este a diszkóban..

2023. dec. 5. 17:28
 6/21 anonim ***** válasza:
59%
Ha gondtalan életet biztosítana nekem egy férfi, akkor biztosan nem lenne gond az együttlétek minőségével, változatosságával. Szóval szerintem a pénzből, amit prostituáltra költenél inkább vidd el vacsorázni vagy vásárolni a párod. Vagy akár tartsd el és így neki is több kedve lesz téged boldoggátenni, úgy ahogy te szeretnéd.
2023. dec. 5. 17:37
 7/21 A kérdező kommentje:

Egy férfit aki szereti a változatosságot nem fog tudni hosszútávon kielégíteni egy nő akkor se ha megad neki mindent, pláne nem az fogja a különbséget okozni, hogy 30 ezret egy prostira költi vagy rá..

2023. dec. 5. 17:42
 8/21 anonim ***** válasza:
75%

Rendben, akkor izgulj a további válaszokra és próbálj meggyőzni másokat, hogy igenis egy férfinak kell a változatosság. Miközben valójában magadban nem vagy biztos, azért írtál ide is, hatha itt valaki támogat.

2023. dec. 5. 17:46
 9/21 anonim ***** válasza:
58%
Nem hiszem, hogy van akit ez nem zavar. Engem az zavarna ha nekem nem lehetne, de én nyitott házasságban élek. Férjem kifejezetten izgul rá ha néha félre-félre megyek kb évente egyszer. Ő is mehet, de mi ilyen nagyon durván perverz páros vagyunk, elismerem. Egy szabály van. Nem alszunk együtt senkivel, nincs csók mással. Szóval szerintem ez csak oda-vissza működik, olyat nem tudok elképzelni, hogy valaki konzervatív, de nem zavarja, hogy a férje prostizik.
2023. dec. 5. 17:49
 10/21 anonim ***** válasza:
84%

Komolyan ilyen embert nem vennék. Ha szexelni akar ott vagyok én.

Alapvetően a kapcsolaton kívüli szexuális élet megcsalás, férfi vagy nő, érzelem van vagy nincs.

Keress nyitott kapcsolatot ahogy a 9-es mondja. Sok nő is szeret több pasit tartani egyszerre, ők belemennének hogy te is elmenj másokhoz.

2023. dec. 5. 18:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!