Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kitartóak a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kitartóak a férfiak?

Figyelt kérdés

Udvarolnak az elején, virág, mozi, randik, vacsorák, párszor szex és ennyi. Onnantól építik le a kapcsolatot. Hitegetnek ígérgetnek eltünedeznek de azért fenntartják a kapcsolatot. Mire jó ez? Ez szerintem akkora bunkóság a másik érzelmeivel játszani.

És hogy lehet kivédeni? Hogy lehet hosszabb érdeklődő kapcsolatot kialakítani ebből?

febr. 8. 16:53
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
36%
szerinted a nők mit csinálnak?
febr. 8. 16:57
 2/33 anonim ***** válasza:
23%

Rossz a kérdés, több szempontból is!

1. Ahol szex van az elején, az nem udvarlás - az egyszerű megfektetés, a nő részéről meg hanyattvágódás - ebben semmi romantika; egyszerűen megveszi a szexet

2. A kapcsolat partneri; ne várjuk el, hogy mindig a férfi teperjen. A kérdésben nem írtál, hogy a nő miképp kompenzál... ő mivel lepi meg a másikat, mit fizet stb. (ha a partnerség hiányzik, akkor a párkapcsolat alapja hiányzik)

EQ! Játszmázástól mentes kommunikáció!

Ezekben a legtöbb nő betli!

febr. 8. 16:57
 3/33 anonim ***** válasza:
69%

A nők sem jobbak.

Engem ma ejtett pofára, holott tök aranyosnak tetette magát...

febr. 8. 17:06
 4/33 anonim ***** válasza:
58%

Általában ha nincs hasznuk akkor a fellángolás ilyenek elmulnak es mennek másra.

En azt vettem észre ott a kitartóak ahol a nőnek vagy az apjának pénze van, meg hasonlók.

febr. 8. 17:17
 5/33 anonim ***** válasza:
73%
Nem érdeklik az érzelmek, csak szexre ment. Úgy lehet ezt kivédeni hogy nem fekszel le vele egyből, hanem csak hónapok után.
febr. 8. 17:22
 6/33 anonim ***** válasza:
83%

Ez azért az esetek felében akkor történik így ha a férfi nem kap vissza kb. semmit.

Ha csak ő csak ő tesz mindig de a nő nem.

Egy idő után unalmas lesz és belefárad az ember ha a másik fél nem érdeklődik, nem viszonozza az érzéseket és csak a férfitól várja a csodát.

Az esetek másik fel, hogy csak a szex érdekli.

febr. 8. 17:27
 7/33 anonim ***** válasza:
50%
Én is azt vettem észre amit a 4-es. Az összes ilyen vagyonosabb nőt rohannak eljegyezni meg hamar esküvő, hányinger keltő.
febr. 8. 17:37
 8/33 anonim ***** válasza:
74%
Én ismerek kitartót is, de főleg a hülyeség mellett tart ki. XD
febr. 8. 17:52
 9/33 anonim ***** válasza:
93%

#5 Úgy sem lehet.Egyedül akkor, ha munkát vársz el tőle és amennyi pénzzel lehet lerángatod.

Alapból nem fektetnek a férfiak munkát, pénzt olyanba, aki nem kell nekik.Aztán a befektetéseik miatt maradnak mellette.

Hónapokig is simán képesek hazudozni, tettetni magukat egy kis szexért.Semmit nem jelent, a szavak olcsók.

Az sem jelent semmit mennyi időt szán rád, mert egy lúzernek mindig rengeteg a szabadideje.

febr. 8. 18:07
 10/33 anonim ***** válasza:
55%

Én sosem udvarolok úgy hogy a nő király lányként kezelem.

Inkább csak próbálok vele kedves lenni és figyelmes.

Ezért aztán nincsen sok sikerem.

febr. 8. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!