Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha igazán tetszik egy nő, akkor "küzdötök" érte, mentek utána kitartóan?
csak ha megéri, ha a nő is partner ebben. gondolok itt arra h a félelmei gátolják, de tesz azért h működjünk.
csak úgy a semmire, csak mert nő, ha nem ir napokig, tesztel, játszmázik, kizárt.
De... Van még millió és egy másik.
Többet ér az, hogy nem pedálozok hiába és megmarad az önbecsülésem is azáltal, hogy nem rak be a retikülbe.
Ha akarod valamit és ő is akar valamit akkor tudatja, ha nem és megsértődik mert "én azt hittem, hogy.." akkor ott a "jól hitted, csak elb.sztad". Nem kell túlgondolni.
Nem én. Nekem ne jöjjön utána azzal a dumával hogy kegyesen odaadja magát.
Mindenhol azt csipogják a nők hogy egyenlőséget akarnak. Akkor itt a lehetőség. Döntse el hogy jön vagy nem. Szabad akaratából azért mert neki is így jó.
Nem fogok küzdeni.
Én akkor megyek oda beszélgetni, ha látom, hogy szemezik velem vagy szimpatikus vagyok neki...
Onnantól az ő döntése, hogy belemegy-e. Ha nem akar, akkor keresek mást...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!