Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ha igazán tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha igazán tetszik egy nő, akkor "küzdötök" érte, mentek utána kitartóan?

Figyelt kérdés
2020. okt. 5. 22:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
38%
Nem.
2020. okt. 5. 22:06
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

csak ha megéri, ha a nő is partner ebben. gondolok itt arra h a félelmei gátolják, de tesz azért h működjünk.

csak úgy a semmire, csak mert nő, ha nem ir napokig, tesztel, játszmázik, kizárt.

2020. okt. 5. 22:08
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Alapvetően nem küzdeni akarok érte, mint egy királykisasszonyért, hanem azt szeretem, ha valaki partner az ismerkedésben, beszélgetésben, és ő is odateszi magát, nem pedig elvárja, hogy legyőzzem a hétfejű sárkányt. Ha azt látom, hogy van értelme a kommunikációnak, akkor én is lépek egyet előre. De ha csak túráztat, nem látom azt, hogy partner lenne, folyton csak ígérget, akkor nem.
2020. okt. 5. 22:20
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem, mert az krípi. Persze aztán megy a rinya, hogy szarnak rájuk.
2020. okt. 5. 22:20
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Mérlegelni tudni kell! Ha esélytelen vagy túl nagyok az elvárásai, akkor nem töröm magam. De ha jól megértjük egymást, és csak türelem kell, akkor rá szánok időt.
2020. okt. 5. 22:24
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Igen, nem állíthat meg semmi sem. Ha kell a nő, akkor az enyém lesz.
2020. okt. 5. 22:29
 7/17 anonim ***** válasza:
46%

De... Van még millió és egy másik.

Többet ér az, hogy nem pedálozok hiába és megmarad az önbecsülésem is azáltal, hogy nem rak be a retikülbe.

Ha akarod valamit és ő is akar valamit akkor tudatja, ha nem és megsértődik mert "én azt hittem, hogy.." akkor ott a "jól hitted, csak elb.sztad". Nem kell túlgondolni.

2020. okt. 5. 22:43
 8/17 anonim ***** válasza:
23%
soha.f
2020. okt. 5. 22:44
 9/17 anonim ***** válasza:
60%

Nem én. Nekem ne jöjjön utána azzal a dumával hogy kegyesen odaadja magát.

Mindenhol azt csipogják a nők hogy egyenlőséget akarnak. Akkor itt a lehetőség. Döntse el hogy jön vagy nem. Szabad akaratából azért mert neki is így jó.

2020. okt. 5. 22:48
 10/17 anonim ***** válasza:
60%

Nem fogok küzdeni.

Én akkor megyek oda beszélgetni, ha látom, hogy szemezik velem vagy szimpatikus vagyok neki...

Onnantól az ő döntése, hogy belemegy-e. Ha nem akar, akkor keresek mást...

2020. okt. 5. 22:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!