Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha igazán tetszik egy nő, akkor "küzdötök" érte, mentek utána kitartóan?
Nem.
Mi értelme van a küzdésnek?
Ha nem tetszek neki, akkor csinálhatok bármit, fejre is állhatok, akkor is lesz-r.
Ha meg tetszek neki, akkor meg ne szórakozzon velem, nincs nekem erre időm, van ezer másik nő, aki nem játszadozik ilyen hülyeségeket.
Hallottam én is amit mondasz, viszont ha nem bájgúnár csávóval jössz össze akkor nincs ilyen.
Amúgy minek menni valaki után?
Ha nem tetszel/nem vagy szimpatikus meg is gebedhetsz.
Ha nagyon nyomulsz akkor lúzer/needi vagy mi vagy aki nem ért semmit.
Azért nem fogok kapálózni, hogy csak egy randit engedjen meg őfensége. Nagylányok már a nők is 18 felett, ha nem akar semmit akkor úgy viselkedik, ha akar akkor mutatja. Nekem se felesleges se a szabadidőm, se a pénzem, ha az lenne akkor adományoznák, de abból legalább a lelkiismeretem jól jönne ki.
Nem fogok játszmázni, ha a csaj akar akkor keresse meg magának a játszótársat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!