Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem van a baj hogy tulgondolom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj hogy tulgondolom?

Figyelt kérdés
Mar egy ideje alakulok egy fiuval talalkozgatunk bemutatott a szuleinek is es kiderult h o meg szuz es en meg nem es volt hosszu kapcsolatom is szoval ugymond tapasztalt vagyok ilyen teren es engem ez elegge kiabranditott ugymond mert igy felek higy ha rakerul a sor akkor nem lesz jo emiatt meg nem is en akarok lenni az elso neki mit gondoltok szerintetek emiatt zarjam le az egeszet vagy nem olyan nagy dolog? 18evesek vagyunk (lany vagyok)
tegnap 23:38
 1/10 anonim ***** válasza:
62%

Miért nem akarsz te lenni neki az első? Sztem amúgy tök izgi.

Az elején meg mindenki bénácska. De veled tapasztalná ki milyen az meg amúgy izgalmas.

tegnap 23:45
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Így igazán megtaníthatod neki, hogy neked mi a kellemes, mi a legjobb.

Örülj, hogy ilyen fiút találtál.

Igazi főnyeremény lehet. :)

ma 00:21
 3/10 anonim ***** válasza:
46%

Hát főnyereménynek nem mondanám, inkább egy naiv kölyök, ha már most bemutat egy olyan csajszit a szüleinek akivel nem is jár. A srác nagyon rá lehet kattanva a csajra, de ez fordítva aligha van így.

Kérdezőnek:

Ha már így állsz hozzá, akkor szerintem neked nem is jön be annyira a srác.

ma 00:33
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Te sem vagy annyira tapasztalat, mint ahogy gondolod..

Voltam már tapasztalt sráccal és kegyetlenül sz@r volt vele a szex, mert csak magával volt elfoglalva, csak a saját igényeit tartotta szemelőtt. Persze el volt szállva magától, azt hitte, hogy huu de tehetséges, holott nem.

Én adnék esélyt ennek a szűz pasinak.

ma 00:34
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Nézd a jó oldalát, őszinte volt veled, mert simán hazudhatott is volna ebben, hogy már nem szűz. Ezen kívül komolyan is tervez veled, pl már most bemutatott a szüleinek. Meg azt se feledd, hogy főleg elsőre sokan bénáznak még egymással, nem érzik egymást, nem tudják a másiknak mi az igazán jó, szóval ígyis úgyis össze kéne csiszolódjatok szexuálisan is, nem? Én a helyedben nem dobnám el őt, főleg ha csak ennyi az aggályod. Ezen kívül gondolj bele, te vezeted be és részben még formálhatod is. Meg hogy milyen szinten fog kötődni hozzád utána már.

Bár most így jobban végiggondolva, lehet hogy téged inkább ez zavarna?

ma 00:38
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Én se akarnék tanárnénit játszani. Az nem szex.
ma 05:36
 7/10 Noren1989 ***** válasza:

#4, szerintem kérdezőnk az àgymunkàra gondolt, nem pàrkapcsolati tapasztalatra.

Kicsi dràgàm, 18évesen ezek nem relevàns kérdések. Éljél, próbàld ki, és ne aggodalmaskodj. Lesz kuki, rendesen megkutymàkolnak. A pàrkapcsolati "tapasztalataidról" mondjuk mesélhetnél, de vélem, h gyerekszerelemről fog szólni a történet.

ma 06:47
 8/10 anonim ***** válasza:

A szűz pasikkal az a gond, hogy az első kapcsolat mindig csak ugródeszka. Kíváncsi lesz arra, hogy milyen más nőkkel, vonzza az újdonság, és lehet köztetek bármekkora a szerelem, akkor sem te leszel neki az utolsó.

Ez akkor szokott szívás lenni, mikor te már megszereted, el tudod képzelni, hogy hosszú távon együtt lesztek, ő meg akkor bukik le, hogy kicsit bemártogatná még ennek-annak. Vagy csak megmondja, hogy szakítani akar, hogy másokat is kipróbáljon.

Lehetsz te bármilyen tökéletes, akkor is azt hiszi, hogy találna jobbat is, és vágyni fog rá.

ma 07:02
 9/10 Noren1989 ***** válasza:
#8 jelzem, h két, 18évesről beszélünk......
ma 07:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen....és?

A csaj belekezdhet, meg összejönnek, elhiszi, hogy nagy a szerelem, és elkezd gondolkodni komoly kapcsolatban. Mint a fiatal nők a második-harmadik kapcsolatban általában.

A srác meg örül, hogy végre van csaja, végre nem szűz. Felduzzad az önbizalma, kikupálódik külsőre, azt hiszi, hogy nála van a varázskuki és ő isten ajándéka a nőknek. Elvégre ott a csaja, aki hogy odavan érte. De vannak szebbek, jobbak, és ki tudja, hogy milyen mással dugni.

Pont ezért van az, hogy a szűz srácok okozzák a legnagyobb csalódást.

Mondjuk nem ritka az se, mikor ezek a pasik egy kis kalandozás után jönnek rá, hogy az első barátnőjük különleges volt, de már késő.

ma 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!