Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én mindent túlgondolok, ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én mindent túlgondolok, ő állandóan magába fordul? Van ennek jövője?

Figyelt kérdés

Rólam azt kell tudni, hogy egy nagyon érzelmes, ragaszkodó lány vagyok, aki sajnos túlgondol mindent, már azt is, ha valaki, akivel jóban vagyok, emoji nélkül válaszol üzenetben. Igen, próbálok ezen dolgozni, de nem két perc...

Barátommal 5 hete vagyunk együtt, előtte elég sokáig ismerkedtünk és ő meg az a fajta, aki könnyen magába fordul, ha éppen olyanja van, nem válaszol egész nap stb. Vagy néha olyan, mintha tojáshéjakon sétálnék, ha vele beszélek... Például tegnap úgy volt, randizunk este, erről beszélgettünk, majd egy óra múlva annyit írt, hogy "na mi legyen?". Hirtelen nem tudtam, mire érti, és visszakérdeztem, hogy mivel? Erre írta, hogy ha ennyire figyelek és tervezek vele, akkor semmivel. És hiába írtam, hívtam, hogy mondja el, mi a baj, elérhetetlen volt. Aztán ma mondta, hogy ő úgy érezte, nekem kedvem sincs vele találkozni... De én meg végigsírtam az éjszakát, abban sem voltam biztos, együtt vagyunk-e még, és ezt le is írtam neki, hogy nagyon rosszul érzem magam a délután miatt, ha megbántottam, vagy olyat csináltam, ami nem tetszett neki, azt mondja el, mert így nem tudom, mi a baja.

Ilyen már többször volt, az ismerkedésünk alatt is és olyankor kb. tehetetlennek érzem magam, mert teljesen bezárkózik, kb a válaszai kimerülnek a "jól van", "oksika", "k", "ahogy érzed" válaszokban és észre sem vesz. Hiába próbálnék vele beszélni, csak jobban bezárkózik.

Nekem erről meg a gyerekkorom jut eszembe, mikor ha rossz jegyet vittem haza, vagy rosszat csináltam, anyám azzal büntetett, hogy tudomást sem vett rólam napokig, nem szólt hozzám, levegőnek nézett. Az apám meg 6 éves koromban egy szó nélkül tűnt el az életemből, egyszer bejött a szobámba, elmondta, hogy elválnak anyával, ő elköltözik és "kevesebbet találkozunk majd" (azóta két kezemen megszámolhatnám, hányszor láttam). Én nagyon apás voltam, és az összes ilyennél, mikor írok/hívom a barátomat, és nem reagál, az a kép van előttem, mikor 6 évesen a vonalas telefonunkról próbáltam hívni apát, hogy beszélhessek vele, de sosem vette fel...

Beszéltem erről a barátommal, mondta, hogy próbál nyugodtabb, toleránsabb lenni, meg figyelni erre, de eddig nem sok változást érzek... Csak azt, hogy most kéne kb. a legboldogabbnak lennem, de folyamatosan gyomoridegem van, hogy vajon éppen megharagszik-e ma valami miatt.

2023. aug. 17. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból tudom, hogy milyen. Az én jó tanácsom, hogy hagyd a fenébe a srácot. A mindent túlgondoló csaj is túl sok tud lenni amúgy egy idő után, de itt most nem ezt a gond.
2023. aug. 17. 16:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze.
2023. aug. 17. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem magába fordulás, hanem sz...ba nem néz téged a srác.

Hmm amúgy elég fura, hogy apukád után ilyen embereket vonzol be, tényleg van ebben a gyerekkori mintában valami.

Engem meg egy sikertelen tiniszerelem kísért, azóta is mindig egyetlen típusba szoktam belezúgni: a "ránézésre" cuki, érzékeny és ragaszkodó, de valójában olyan lányokba, akik csak szórakoznak. Nem is kell mondanom mi a vége 100%-ban. :D

Szerintem ebből lépj ki. De van esély rá, hogy a következő srác is hasonló lesz. :/

2023. aug. 17. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:
A leírásból nekem nem úgy tűnik, mintha érdekelnéd ezt a srácot. Ha foglalkoztatnád, akkor egy kérdés miatt nem mondott volna le egy megbeszélt találkozót, játszva a sértődöttet. Nagyon gyorsan szakítanék, és elkezdenék dolgozni magamon, hogy legközelebb már ne hagyjam, hogy így kezeljenek. Az meg, hogy ezután a viselkedése után még magadban kerested a hibát... nincs rendben az önbecsülésed. Ez nem egy normális viselkedés a részéről. Én úgy elhajtanám... :D
2023. aug. 17. 18:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe a srácot. Alig több, mint egy hóanpja vagytok együtt, még abban a szakaszban kellene, hogy legyen a kapcsolatotok, amikor minden tökéletesnek tűnik, rózsaszín köd van, imádjátok egymást, és minél inkább azon igyekeztek, hogy a másik a legjobb éneteket lássa. Ha már most ilyen a srác, akkor ez csak rosszabb lesz minél több ideig maradsz vele. Lépj ki még most, öt hét az semmi, eldobsz egy követ és kapásból három jobbat találsz nála.
2023. aug. 17. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez a duma, hogy ő befelé forduló típus, sok esetben egy nagy kamu. Nehogymár Te érezd magad rosszul, mikor nem is törődik veled a pali.

Viszont sokat kell dolgoznod még magadon. Coach, terapeuta, életmódváltás, ezek mind-mind segíthetnek.

2023. aug. 17. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!