Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit ronthatok el folyamatosan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ronthatok el folyamatosan, miért ugyanez a minta állandóan?

Figyelt kérdés
Sorra ugyanúgy végződnek a próbálkozásaim. Megismerkedünk aztán egy ideig szép és jó minden, ők is tesznek energiát a dologba, majd szépen lassan jönnek a találkozó lemondások, mert szólt a haver igyunk meg egy sört stb., majd kimarad 2 nap, amikor már nem is írnak egyáltalán. Folyamatosan ez van, amint úgy érzik megkapják a másikat már mit sem ér az. Hiába próbáltam elfogadó lenni, kompromisszumkész, vagy épp elmondtam nekem ez hogy esik és próbáltam megbeszélni, megérteni miért járok így. De a válasz helsett csak a nagy csöndet kapom, mikor annyira gerincesek hogy szó nélkül inkább eltűnnek.
2023. ápr. 30. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért tűnnek el mert nem gondolnak elég kihívónak. Azért tűnnek el, mert rövid idő elteltével már párkapcsolati értékeket “kérsz számon rajtuk”. Azért tűnnek el, mert még csak gyerekek, nem pedig férfiak. 30/F
2023. ápr. 30. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Valszeg nem az életük része leszel.

Vannak olyan kapcsolatok ahol a szabadidő pl csak kükön szabadidő. Ez olyan mint a kaocsolatbol szabadságot kivenni. Akiknek nem egy az életutja élete hanem 2 különálló életet visznek egymás mellett párhuzamban az nem fog sokáig tartani sem.

2023. ápr. 30. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem írtad melyik korosztály.

Az a szomorú hogy sok harminc körüli is még menekül a komoly lányoktól. A haverok, meccsnézés, alkohol nekik az élet és senki nem világosítja fel őket, arra várnak hogy majd jön egy nő aki ezt elfogadja, csak ilyen nem igen van. Ha "komolytalant" szeretnél arra ugranának.

2023. ápr. 30. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#1 oké, de akkor szex se lesz addig, amíg nem lehetnek párkapcsolati elvárásaink :) Ez a baj a mai pasikkal, egy pár hancúr erejéig teszik a szépet, aztán mikor komolyabbra fordulna, dobbantanak és mennek a következő csajhoz. Kérdező, azt javaslom, hogy sokáig ne feküdj le velük, legyél kihívás. Csókot se engedj az első randin.
2023. ápr. 30. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:
4: Ez is az értékessé válás egyik módja. Igazad van abban is amit mondtál. Én is ezt látom. Amúgy nem mindenki olyan.
2023. ápr. 30. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

#4, „Ez a baj a mai pasikkal, egy pár hancúr erejéig teszik a szépet, aztán mikor komolyabbra fordulna, dobbantanak és mennek a következő csajhoz.”

Ez nemcsak a csajoknak kellemetlen, hanem azoknak a tisztességes férfiaknak is, akiket az ilyen gyorstüzelő ösztönlényekkel egy kalap alá vesznek.

A probléma viszont valóban ott kezdődik, hogy manapság sajnos egyre kevesebb ember szeret elegendő időt és energiát rászánni egy kapcsolatra. Réges-régen nem hiába volt az a szokás, hogy házasság előtt nem volt divat a huncutkodás.

Szerintem is az a legjobb módszer, ha csak akkor fordítod komolyabbra az eseményeket, ha már jobban meg is tudsz bízni a másikban. Az olyan türelmetlen „hülyegyerekeket” csak így tudod kiszűrni. Érje őket is némi csalódás, hogy ne legyen akkora az egójuk! :D

2023. ápr. 30. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!