Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmennétek a helyemben hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek a helyemben hozzá, vagy túlgondolom és tényleg beszélgetni akar csak?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, az egyik oktatóval vannak közös barátaink, vagyis a legjobb barátnőm párja egy baráti társaság vele, így párszor voltunk iskolai kereteken kívül is egy társaságban.

Szakmai kérdésben kellett volna a segítsége, barátnőm mondta, hogy írjak neki nyugodtan, akár Facebookon is, segíteni fog... Nekem ez kicsit személyes lett volna, e-mailt írtam, arra visszaírt, hogy hívjam fel, gyorsabb, egyszerűbb szóban. Közben néztem szakdolgozati témákat és tetszett az, amiből ő a phdját csinálta anno, gondoltam, ha beszélünk, megkérdezem, vállal-e még konzultációt vagy betelt a következő félévre?

Megbeszéltünk mindent, letettük a telefont, másnap írt, hogy mi lett végül a problémával, elfogadták-e a javaslatomat (amit ő tanácsolt)? Írogattunk délután, kb. úgy, mintha beszélgetnénk, elküldtem az üzenetet, azonnal válaszolt. Aztán este megkérdezte, hogy pénteken vagy szombaton nincs-e kedvem elmenni hozzá, mert rengeteg könyve van otthon a szakdolgozat témámmal kapcsolatban, kötetlenebbül tudnánk átbeszélni, mit hogyan kellene, mert hogy ő ritkán van bent amúgy az egyetemen, ha kezdődik az ősz, összevissza van mindig és nem tudja, személyes konzultációra mikor lesz alkalmunk a félév folyamán.

Én nem ismerem jól, kérdeztem barátnőmtől, hogy milyen. Azt mondta, hogy flegma sokszor, de nem rosszindulatú egyáltalán és ha olyan, segítőkész is... De mondta, hogy ez az üzenet neki is fura, de szerinte csak unatkozik így nyár végén. Annyit írtam rá, hogy még nem tudom, hogy alakul a hétvégém, ha tisztázódik, jelzem azonnal. De félek, ha nemet mondanék, akkor előjön a "flegma énje" és itt leszek meglőve, hogy hogyan írjak szakdogát, vajon milyen jegyet fog rá ajánlani...

aug. 22. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:

"Aztán este megkérdezte, hogy pénteken vagy szombaton nincs-e kedvem elmenni hozzá, mert rengeteg könyve van otthon a szakdolgozat témámmal kapcsolatban, kötetlenebbül tudnánk átbeszélni, mit hogyan kellene, mert hogy ő ritkán van bent amúgy az egyetemen..."

Lakásra semmiképp, kávézó, semleges hely max.

aug. 22. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy unatkozik! Édes kis szivem! Azt hiszi, hogy lehet veled valami és lájtosan próbálkozik! Mivel alá - felérendeltségi viszonyban vagytok, jobb esetben majd csak akkor próbálkozik be, ha valami jelet lát tőled! És szerintem pont azzal foghatja vissza magát, ha valaki leállítja, hogy nem megy a lakására. Azért nála is kell, hogy legyenek határok, mégis neki is kínos lenne, ha kiderül, hogy egy diákjánál próbálkozott!

A jegyed miatt ne aggódj, soha senkit nem fog érdekelni, hogy hányas lesz a szakdogád, ezért meg senki nem fog megbuktatni, mert nem mentél fel a lakására!

Nem megyünk fel oktatók lakására. Ilyen el se lehetett volna képzelhető az én közegemben. Szakdogáról beszéltünk pár percben a tanár irodájában aztán ennyi... a diák majd megcsinálja magától a szakdogát, nem kell hozzá sokórás konzultáció.

aug. 22. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Házhoz mennél a pofonért?

Leteperne, majd mondaná te jöttél ide kislyány.

És nem nem gondolom jogosnak, ha valaki így viselkedik, de benne van a pakliba.

A filmezés meg az ilyen lakás talik = dugeszolás.

aug. 22. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Hu de naiv vagy azta ! Es ilyenek jarnak egyetemre?! Hol van ilyenkor az eszed? Egyertelmuleg ki akar veled kezdeni … ted szet neki nyugodtan ..
aug. 22. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Na, én azért nem beszélnék ennyire elítélően a szexről. Oké, gáz, hogy diák-tanítvány a viszony, de ez akkor is már egyetem, felnőttek. Ha meg tudjátok oldani diszkréten, profin hozzáállva (elvonatkoztatva az egyetemtől), akkor nem lehet gond, dugjatok csak, vagy nem értem mit akarsz. Megengedem, mehet!
aug. 23. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!