Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kitartóak a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kitartóak a férfiak?

Figyelt kérdés

Udvarolnak az elején, virág, mozi, randik, vacsorák, párszor szex és ennyi. Onnantól építik le a kapcsolatot. Hitegetnek ígérgetnek eltünedeznek de azért fenntartják a kapcsolatot. Mire jó ez? Ez szerintem akkora bunkóság a másik érzelmeivel játszani.

És hogy lehet kivédeni? Hogy lehet hosszabb érdeklődő kapcsolatot kialakítani ebből?

febr. 8. 16:53
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
30 Nem ezek jutottak eszembe először, inkább neked jut eszedbe az hogy más biztos hibás, ha magadból indulsz ki akkor valami hiba mégiscsak benned van. Én leírtam azt hogy személyiségfüggő, és az előző válaszra írtam ahol nem volt benne minden, csak az egyik fele ami előfordul a való életben.
tegnapelőtt 19:53
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Egy ferfi keves not ajandekoz meg a tiszteletevel ezert ha valaki ezt tonkre teszi az nem fog nagy esellyel ujra kapni belole.
tegnapelőtt 22:11
 33/33 anonim válasza:
43%
Csak a magyarázkodás meg mindig más a hibás 😩
tegnap 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!