Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, férfiak, ti meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, ti meddig próbálkoznátok kitartóan egy lánynál, aki nagyon bejön nektek, de úgy tűnik ez nem kölcsönös?

Figyelt kérdés
Új melóhelyen ismertem meg egy lányt aki rögtön nagyon szimpatikus lett, azóta meg csak még jobban. Nagyon szemrevaló lány, értelmes, jószívű, kedves. Sok közös is van bennünk úgy látom. Jómagam sportos, magas, helyesnek mondott pasi vagyok, 27 éves vagyok, a lány 28. Meg szeretném őt jobban ismerni, másfél hete ismerem és folyton ő jár a fejemben. Pozitív visszajelzéseket szoktam kapni a lányoktól de tőle nem igazán... szerintetek lehet esélyem? Meddig próbálkoztak? Nem reagál a jelzeseimre.
2018. okt. 22. 23:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Egy percig se.
2018. okt. 22. 23:54
 2/18 anonim ***** válasza:

Ameddig még nem terhes a dolog

Azért ha csaj màr feljelent zaklatásér akkor inkább àllj le 😂✌️

2018. okt. 22. 23:57
 3/18 anonim ***** válasza:
31%
Pasizod magad? Ultra cinkes. Egy percig sem küzdenék. Azt a budin kell.
2018. okt. 22. 23:59
 4/18 anonim ***** válasza:
1 frame-ig
2018. okt. 23. 00:52
 5/18 A kérdező kommentje:

1, 3, milyen puhányok vagytok :-D

3, igaz igaz, de az ultra cinkes se különb :-D

2018. okt. 23. 04:51
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Puhanyak? Úgy látszik, te eldöntötted magad, hogy nyomulsz rá, ha tetszik neki, ha nem. Szegény csaj.
2018. okt. 23. 08:07
 7/18 anonim ***** válasza:
65%

Én már fél éve próbálok megszerezni egy lányt és én úgy érzem, lehet esélyem.

Ami a lényeg, hogy ne nyomulj rá látványosan, beszélgess vele semleges dolgokról, közben mutasd neki a legjobb oldalad, nevettesd meg és ne érezze, hogy te minden áron fel akarod szedni.

2018. okt. 23. 11:56
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!!
2018. okt. 23. 12:02
 9/18 anonim ***** válasza:
87%

Ez nem puhány dolog.

Egyrészt tiszteletben tartom azt, hogy a másik fél nem vonzódik hozzám, és nem zaklatom.

Másrészt pedig nem alázkodok meg feleslegesen, ahogy a legtöbb férfi teszi, csak hogy megkapja a puncit.

Szerintem kissé beteges, aki az első visszautasítás után tovább próbálkozik. Az ilyen férfiak szoktak erőszakos bűncselekményeket elkövetni. Nyilván nincs bennük semmilyen empátia és együttérzés, különben bele tudnák képzelni magukat az adott nő helyébe, akit zaklatnak. Szóval talán még kissé pszichopaták is. Csak az számít, hogy nekik jó legyen, hogy ők megkapják, amit akarnak, és arra szarnak, hogy a másik mit szeretne. Ráerőszakolják magukat a másikra.

2018. okt. 23. 13:46
 10/18 anonim ***** válasza:
69%

Te is egy igazi pszichopatának tűnsz.

Felveszed az álarcod és stratégiát alkalmazol, hogy valaki megszeressen, miközben nem is téged szeret meg, hanem az álarcot, amit felhúztál.

Beteges.

2018. okt. 23. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!