Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, férfiak, ti meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, ti meddig próbálkoznátok kitartóan egy lánynál, aki nagyon bejön nektek, de úgy tűnik ez nem kölcsönös?

Figyelt kérdés
Új melóhelyen ismertem meg egy lányt aki rögtön nagyon szimpatikus lett, azóta meg csak még jobban. Nagyon szemrevaló lány, értelmes, jószívű, kedves. Sok közös is van bennünk úgy látom. Jómagam sportos, magas, helyesnek mondott pasi vagyok, 27 éves vagyok, a lány 28. Meg szeretném őt jobban ismerni, másfél hete ismerem és folyton ő jár a fejemben. Pozitív visszajelzéseket szoktam kapni a lányoktól de tőle nem igazán... szerintetek lehet esélyem? Meddig próbálkoztak? Nem reagál a jelzeseimre.
2018. okt. 22. 23:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Dexter te sem vagy egy IQ zseni.

Amit leìrtál kb semmi köze a kérdéshez.Birom mikor belekeverik az elmebetegségeket meg a hasonló baromságokat.Járatod a Pszichológusok lapját,vagy mi fene? 😀

2018. okt. 23. 14:03
 12/18 A kérdező kommentje:
Dexter, nekem nem punci kell hanem ez a lány mert nagyon megkedveltem őt. Kívül-belül pont olyannak tűnik, hogy keresve sem találhatnék nála jobbat. Nem vagyok egy komolytalan szoknyavadász, sosem voltam az. Ha elutasít, el kell fogadnom, nem leszek erőszaktevő meg amilyen hülyeségeket rögtön összehordtál. Ha most próbálkoznék nála nyíltan, szerintem biztos elutasítana, ezért akarok még várni. Ezért amit a 7. kommentelő írt az nagyon jól hangzik és remélem én is olyan sikerrel járok mint ő.
2018. okt. 23. 14:59
 13/18 anonim ***** válasza:

"nem punci kell hanem ez a lány "

Látod, erről beszélek... Neked KELL az a lány, és az sem érdekel téged, hogy ő nem akar téged. Ez az, ami nagyon beteges. Pszichopata jellemre vall.

Neked az siker, hogy eljátszol egy szerepet, aminek hatására megkedvel, és emiatt összejön veled, majd amikor fény derül a valódi kilétedre, akkor jönnek a veszekedések, és a szakítás? Ennek mi értelme? Miért nem keresel olyat aki téged akar úgy is, hogy nem játszod meg magad?

2018. okt. 23. 15:37
 14/18 anonim ***** válasza:

Te valami Scifi ìró vagy a képzelőerőd alapján.Sem a kérdező se a válaszoló nem ìrt semmit amiből ezt a következtetést vonhatnád le.

Beszélgetnek a kiszemeltjükkel és reménykednek.

Nagyon Pszhichopatikus viselkedés 😂

2018. okt. 23. 15:57
 15/18 anonim ***** válasza:

"7. kommentelő írt az nagyon jól hangzik és remélem én is olyan sikerrel járok mint ő."

Annyit írt a 7. kommentelő, hogy fél éve fűzi a csajt. Marhára sikerrel járt, de te tudod.

2018. okt. 23. 16:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Dexter, kérlek bocsáss meg, nem tudtam hogy a lányokkal való beszélgetés már beteges és zaklatás.

Az hogy valaki igyekszik a legjobb oldalát mutatni, még nem jelenti, hogy meg is játsza magát.

Ne könyörögj neki, ne szomorkodj, ha nem megy el veled randizni. Legyél pozitív, és próbálj meg mindig kicsit vidámabb lenni a lánynál, ha jó kedve van, akkor nevettesd meg, ha történik vele valami rossz, akkor kicsit vigasztald, motiváld valamivel. Ha szóba kerül, beszéljetek az életcéljaidról, lássa hogy neked igen is fontos, hogy komolyabb sikereket érj el, csak vigyázz mert ez könnyen átcsaphat arcoskodásba, csak akkor említsd ezeket, ha szóba kerül.

Még nem jártam sikerrel, de az neten se akart beszélni velem, nagyon le akart rázni, most meg az utóbbi időben olyan kedves, mint még soha és úgy néz ki összejön a találkozó is, de ez még nem biztos.

Ami még fontos, hogy ne éld bele magad, mert egyáltalán nem biztos hogy sikerül megszerezni, ennek ezer oka lehet, hogy jelenleg miért nem kellesz neki.

2018. okt. 23. 18:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Még nem jártam sikerrel, de az *elején* neten se akart beszélni velem...
2018. okt. 23. 22:13
 18/18 A kérdező kommentje:

Dexter hol írtam olyat, hogy az se érdekel, ha ő nem akar engem? Írtam hogy ha így lesz, el kell fogadnom, természetesen nem fogom megerőszakolni :-D

És miféle szerep játszásról beszélsz? Önmagamat adom, nem játszok előtte szerepet. Minek?

Nem tudom honnan a francból hordtál össze ennyi szemetet, már bocs.

Tényleg elmehetsz sci-fi írónak, ahhoz jól fog jönni ez a hatalmas adag képzelő erő amivel megáldott a sors.

A többieknek meg köszi, a "bajtársamnak" pedig magammal együtt sok szerencsét! :-D

2018. okt. 24. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!