Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak és Mások, akiket érdekel! Ha egy nő nem veszi a lapot, amikor kitartóan nézitek, akkor minden esetben elmegy a kedvetek tőle, vagy esetleg még jobban érdekelni kezd?
Ha te nem veszed a lapot azt csak te tudod.
A lényeg, hogy nézett téged 1 srác és te nem reagáltál rá. A srácnak szerintem elment a kedve tőled.
Ez attól függ, hogy milyen helyzetben, milyen a lány és mi a célod vele.
Nálam volt egy ilyen példa, megtetszett egy lány és rám sem bagózott. Másnap szintén le sem tojt, de én életem királynőjét láttam benne, a legszebb lányt, akit addig láttam. Addig küzdöttem, mire meglett (1 hónap múlva) és később össze is házasodtunk, együtt is vagyunk azóta.
De ha csak néztem valakit, pl. a metrón és nem viszonozta, akkor én sem foglalkoztam vele többet. Max addig, amíg valamelyikünk el nem hagyta a kocsit. Addig azért "kiéltem magam benne"!
Nem futok olyan kocsi után, ami nem áll meg, de még csal nem is lassít.
Bonyolult eseteket meghagyom a bonyolult eseteket szerető pasiknak.
Én egyszerű ember vagyok, maradok az egyszerű dolgoknál és embereknél.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!