Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy kinézetre átlagos, de igényes pasi kitartóan próbálkozik, akkor idővel találhat kifejezetten csinos barátnőt?
előző vagyok
értem én, csak lehet hogy az a kifejezetten csinos lány sem tudja beérni kevesebbel :)
de nem eltántorításként írtam, csak itt sajna egyre nagyobb járvány, hogy minden pasi írja neki kifejezetten csinos barátnő kell, közben szidják a nőket, ha nekik is vannak külső igényeik :) erre próbáltam rávilágítani.
de sok sikert neked, remélem összejön! :)
19/L
mint írtam nem rád értettem, hanem erre a gyakoris járványra.
előfordulhat, miért is ne? bár nem tudom nálad mi a kifejezetten csinos. Lehet túl magas a mércés, de lehet, hogy nem, majd az idő megmutatja :)
Engem elég csinosnak szokás tartani hála a jó égnek (bocs ha nagyképűnek hangzik, de itt most konkrétan ez a téma).
Nálam a 10 pontos pasik szinte soha nem nyerők, és nem azért mert nem udvarolnának, mert de. Azok akik tudjak hogy jó pasik tapasztalatom szerint a legyet is röptében... Én a 7-8 pontosakat szeretem (= szimpatikus, igényes, de nem übermacsó alfahim), akikben meg is lehet bizni. Legyen meg a vonzalom de a belső is legyen ott.
ja bocsi még annyi, hogy ami 7-8 pont nálam, az simán lehet más lánynak 4-5 mivel neki nem jön be az illető (nekem meg igen).
Az én definicióm szerint ez átlagos pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!