Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy csávó igényes ruhákba jár . átlagos a feje de izmos visszont nem beszél nem nevet és aggressziv félős tetszene?
Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 12:02
1/7 anonim válasza:
Nem szeretem azokat a fiúkat akik nem beszélnek és nem nevetnek. Nekem sokkal fontosabb az h tudjon nevetni mint hogy izmos. Az agresszió szintén nem nyerő nálam ... lehet félnék ettől az embertől..
bocsi:(
2/7 anonim válasza:
Nekem sem tetszene, inkább fossa a szót, minthogy kussoljon, és nálam a humor+intelligencia az első. Az izomzat nagyon nem tud érdekelni, és az igényes ruha sem, mármint jó, persze, legyen igényes, de egy jó márka viselésétől még nem tudom eldobni az agyam, ha mögötte nincs tartalom.
3/7 anonim válasza:
Most nem azért, de milyen pozitívumot látsz benne, ami miatt egy ilyen bárkinek tetszene?
Az, hogy márkab*zi, vagy hogy kigyúrt kopasz állat?
Cserébe nem lehet hozzászólni, nem mész végig az utcán vele, és folyton azon parázol, hogy mikor üti le a fejed a nyakadról. Mekkora biznisz...
4/7 anonim válasza:
Nem tetszene. Változtass, nézzél több komédiát, hátha jobb lesz, ezt tudom ajánlani.
5/7 anonim válasza:
Egyedül az Agresszív nem stimmel! :/
6/7 anonim válasza:
Ja, meg azért mondanak neked egy viccet vagy nézel egy jó vicces filmet azon csak nevetsz egy kicsit?
Előző vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!