Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy kinézetre átlagos, de igényes pasi
kitartóan próbálkozik, akkor idővel találhat
kifejezetten csinos barátnőt?
11/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk elvileg a 7-8 pontos pasi az már átlag fölött, az 5 az átlag, ha már számtanilag nézzük. De mondjuk tudom hogy mennyit számít az öltözködés, firzura, stb az összképben, úgyhogy gondolom az "igényes" adhat még egy-két pontot a végeredményhez.
de erted ezek a pontozások szubjektiv dolgok, ami valakinek bejövős, az másnak lehet totál nem. Ha valaki átlagos, egy másik csajnak még lehet fullos bomba pasi, mert mondjuk elájul a mosolyától. És ez nem úgy működik, hogy a csaj bombanő akkor onnantól nem eshet belé...
2013. jún. 20. 16:49
13/17 Csillagok válasza:
Lehet, hogy egy bomba csinos csajnak TE leszel a legjobb pasi. Ki kit szeret szép az annak - tartja a közmondás. A túl jó pasik amúgy is túl sok gonddal járnak, mondjuk félteni kell őket. Egy átlagos csaj is elkezdhet sportolni.
2013. jún. 23. 23:43
Úgy látom, hogy a kérdező még nem nőtt fel ehhez a dologhoz! A nőnek is és a férfinak is megvannak a saját ízléseik és vágyaik. Ezt tudomásul kell venni. Szép nőt pénzért is lehet venni, épp úgy mint szép hapsit, de érzést az nem lehet vásárolni, vagy kényszeríteni. Az vagy van, vagy nincs. A pénzen vásárolt kapcsolat olyan mint zokniban a lábmosás, vizes lesz a lábad, de a kosz is ott marad a zokniból. TENGERPICI
2013. jún. 25. 10:16
15/17 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, ez semmiképp sem egy érett emberre vall, ez a kérdés. Az hogy kinek mi a szép, teljesen ember függő. Lehet valakinek pont te leszel a legjobb pasi. De ha csak a külső alapján ítélsz, akkor nagyon meg fogod szívni. Nem állhat abból az élet h csak próbálkozol mert annak semmi értelme. Valaki meglátja majd a belsődben a szépet (ezt akarod) szóval te is lásd meg vkiben akárhogy néz ki ;)
2013. jún. 25. 12:44
Igen,ha van mellé elég lóvéd.
2013. nov. 14. 08:18
Kedves Kérdező!
Régi a kérdésed,de elmondom a véleményem nőként. Az, hogy kinek mi a szép, abszolút szubjektív, de ezt már írták fentebb is. Ha saját magad átlagosnak tartod, tarthat még Téged egy csinos nő abszolút 10esnek kívül-belül. Az emberek többsége saját magát általában átlagosnak tartja, mert önmagát az ember másképp nézi, a hibáit pl. felnagyítva látja. Én már sok ilyet láttam. Rám is szokták mondani, hogy szép vagyok, de mindig meglepődök, mert saját magamat nem tartom igazán szépnek. De ez persze az én problémám. A másik pedig ,hogy férfi aki különösebben nem néz ki jól, tehát átlagos de akár csúnyácska is lehet, simán szerezhet magának egy kívül-belül szép barátnőt, és nem pénz kell, mielőtt azt hinnéd. Sokkal fontosabb az igényesség, a stílus, a z intelligencia, jó humor , és esetleg előny még ,ha pl. tehetséges vagy vmely művészeti ágban, mondjuk szépen játszol valamilyen hangszeren, vagy tudsz szép verseket írni. Tehát ne hidd, hogy csak pénzzel tudsz magadnak vonzó nőt találni!
Én röviden így látom:)
üdv. D. (27)
2014. dec. 30. 16:15
Kapcsolódó kérdések: