Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésben sikertelen férfiak örülnének ha nőt kapnának Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Számukra ideális kinézetűt és viselkedésűt.ma 16:45
1/49 anonim válasza:
Mikor szoktok le arról hogy úgy beszéltek a nőkről mint a tárgyakról?
4/49 anonim válasza:
Naná, aranyosan mutatna a fa alatt a sok ajándék között 1 lány is.
6/49 anonim válasza:
minek? Ugyanúgy nem tudnánk vele mit kezdeni, ahogy most se tudnak mit kezdeni a nőkkel.
7/49 anonim válasza:
NEM
A nő viszi a pénzt én meg szeretem a pénzem.
8/49 A kérdező kommentje:
Amikor a nők nem tárgyként "árulják" majd magukat külsőségek alapján. Na meg sokuk pénz alapján is.
Szerintem meg igen csak jól tudnák használni őket a szexuális vágyuk csökkentésére. Bár lehet vannak szűz férfiak, de sokan prostikhoz járnak , így egyáltalán nem lenne idegen számukra egy nő testének felfedezése.
ma 17:16
9/49 anonim válasza:
Rengetegen vagyunk akik nem áruljuk magunkat, szóval ez nem érv
10/49 A kérdező kommentje:
A nők legalább 20%-a már "eladta magát" valamilyen formában legalább 1x, 10% pedig rendszeresen.
A maradékból is legalább a fele más formában adta el magát, hiszen csak a kinézetért megdugatta magát majd eldobták mint egy rongyot.
ma 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!