Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésben sikertelen férfiak örülnének ha nőt kapnának Karácsonyra?
És a nők 20%a képviseli az egész női nemet?
Kérhetek am linket ehhez a felméréshez?
Akkor ezek szerint minden férfi erőszaktevő a logikád mentén?
Egy erőszaktevőt nem lehet összehasonlítani egy nővel aki kihasználja a testét és áruba bocsájtja pénzért vagy egyéb előrejutási lehetőségekért.
Ezt rengeteg nő műveli rengeteg férfival sajnos, sokkal többen mint férfiak nőkkel.. ott is ahol férfi műveli általában a nő csak tűri és nem lép le mert hát tetszik neki a férfi..
A nők életük során rengeteg férfit megnyomorítanak még ha nem is erőszakkal csak szavakkal és egyéb megnyilvánulásokkal.
És a férfi miért nem lép le akkor?
Még mindig várom a linket az adatokkal ahonnan ezeket szeded. Nyitott vagyok, nekem nincsenek adataim, ezért vagyok kíváncsi. De valamiért úgy érzem ezek csak hasra ütött adatok :(
Látszik, hogy nő vagy és nem érted. Egy nő nem a kapcsolatban nyomorítja meg a férfiakat, csak az esetek kisebb részében.
Még a kapcsolat előtt teszik, sok esetben "idegen" férfiakkal.
De és azok a férfiak miért hagyják, nem értem? Hogy nyomorítanak meg idegen férfiakat?
Miért nem mutatsz statisztikát? Miért nem edukálod szegény buta nőket? Itt a lehetőség, mégsem élsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!