Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésben sikertelen férfiak örülnének ha nőt kapnának Karácsonyra?
Egy férfit akit rendszeresen megaláznak idegen nők, elküldik, elzavarják, elutasítás közben azt vajon mennyire nyomorítják meg már a sokadik alkalommal?
És ezek után kérdik a nők, hogy sok férfi miért nem próbálkozik..
Egy nőt akit ver az ura és nem hagyja ott az a saját maga által generált probléma és meg is érdemli ha nem hagyja ott.
Míg a férfiak nők általi érzelmi megnyomorítása sajnos nem választás kérdése, vagy is lehet választás, a férfi soha többé nem szól még annyit se nőkhöz udvarlás céljából, hogy szia.
Itt nem csak a puncitokról van szó agyhalott nő. Sok férfi nem csak azt akarja, hanem ismerkedni és a földbe döngöli egyből sok nő.
Aztán meg sír a nő mikor megdugatja magát valami jóképű férfivel aki utána kidobja mint a macskát sz*rni, mert csak egy menetre kellett neki és megy a siránkozás. Ezt gondnak tekintik, a másikat nem.
Milyen megerőszakolásról beszélsz te agyhalott és ki hozta ide ezt a témát rajtad kívül?
Szerinted több nő nyomorít meg férfit mint fordítva, úgy jön ide a megerőszakolás. de ha ezt se tudod összekapcsolni akkor miért én vagyok a buta?
Az hogy valaki nemet mond, nem egyenlő a földbe döngöléssel.
Valóban több nő nyomorít meg férfit mint fordítva. 1000 nő aláz meg férfit cserébe 1-et megerőszakolnak. Ott is sok esetben csak utólag kalimpál a nő, amíg részeg addig tetszik neki. Természetesen mielőtt jön majd itt az osztás, az elitélendő ha egy nőt elkap egy férfi és egy bokorba teszi magáévá de szerintem nem erről szól a kérdés és alapból nagyon ritka!
Az, hogy nemet mond valaki nem egyenlő, csak az ahogyan teszik sokan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!