Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők lényegében azért vágynak magas, nagydarab pasikra, mert a nagyobb méretű péniszre asszociálnak?
dec. 20. 10:22
1/32 anonim válasza:
Nekem pont a 170 körüliek tetszenek. A nagy farok alap.
2/32 anonim válasza:
Nem. Azért, mert evolúciós/nevelt okokból a férfi nagy, erős, megvédi őt és a családot.
Manapság nem sok értelme van, de még van nyoma ennek a kialakult képnek.
De semmi köze ahhoz... megint...
3/32 anonim válasza:
Nem asszociálok ilyenekre, tapasztalataim alapján nincs összefüggés és egyébként nagy péniszre sem vágyom. Kifejezetten az átlagos a kedvencem, ha vastag az plusz pont,
4/32 anonim válasza:
Magasra igen, "nagydarabra" nem, még az izmosakra se. Vékonynak kell lenned, kockáshassal az a menő. A pöcskérdés meg onnantól irreleváns, kivéve ha nagyon kicsi.
A kockáshas menőbb, mint a nagy f.sz.
5/32 anonim válasza:
A nagy méretnek csak vizuális ingerhez van köze. Maximum verni meg leszopni előny.
N
6/32 anonim válasza:
Nem hiszem. A magas vékony pasikra szokták mondani hogy nagy az intim méretük.
7/32 anonim válasza:
Nem, nekem több eszem van ennél, és tisztában vagyok vele, hogy nincs köze a két dolognak egymáshoz.
8/32 anonim válasza:
Nem minden nőnek jön be a nagy. Sose felejtem el régebben baráti körben az egyik fiú leitta magát. Őszintén kibeszélte, tőle megijednek a nők ha intim helyzetbe kerülnek, volt hogy az aktus elött menekült el tőle a hölgy. Véleményem a nagyhoz a nő berendezésének is nagynak kell lenni, mert különben fáj. Ennyit erről.
9/32 anonim válasza:
Nyilvánvalóan vonzóbb tud lenni női szemmel egy erős, magas, határozott pasi, mint egy alacsony kisfiús testű. Nők között meg vonzóbb egy alacsony, vékony, törékeny, mint egy 185 cm magas szélesvállú vasgyúró. Evidens, nem?
10/32 anonim válasza:
Ilyen nagydarab azért nem kellene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!