Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merni fognak lépni a nagydarab férfiak, vagy majd nekem kell kezdeményeznem?
Abszolút nem ajnározásból vagy nárcisszizmusból mondom ezt, de 18 éves csajként elégge szépnek gondolom magam és a környezetem is ezt sugallja vissza. Magas és vékony vagyok, ami nyílván hatalmas előny, de ennek ellénere teljesen olyan férfiak jönnek be akiket a társadalom nem igazán gondol vonzónak.
Szerintem világ életem óta az idősebb testes srácokért vagyok oda, amit sokan mondanak mackósnak, de én inkább medvének mondanám. Egyáltalán nem valami dagifétisre kell gondolni, mert soknak nagyon izmos és erős teste van, csak egy igazi férfias mennyiségű párnázás alatt. Egyszerűen nekem ez a valódi férfiasság megtestesítője, nem is magyarázom tovább.
A probléma ott kezdődik, hogy sajnos sok ilyen helyes férfi gondolja csúnyának és kevésnek magát, ami gyakran alacsony önbizalmat és önutálatot okoz. Nekem kell majd megmutatnom, hogy igenis vonzó és férfiasak kívülről-belülről, főleg az erdőnyi testszőrzettel és 10+ centis szakállal, vagy vannak akik fel is fogják, el is ismerik és legjobb esetben még büszkék is a megjelenésükre?
Sajnálom hogy ilyen össze visszára sikerült a fogalmazás, sok érzelem volt bennem írás közben :D
Nem, nem trollkodok, nem hazudok semmiről, nem vagyok egy szexista incel aki csajnak adja ki magát, csak társadalmi elvárásokkal megy szembe az ízlésem.
Xoxo, válaszokat előre is köszönöm.
Mese habbal jelentve a rendőrségen.
xoxo xixo jeges tea
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!