Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők lényegében azért vágynak magas, nagydarab pasikra, mert a nagyobb méretű péniszre asszociálnak?
minden csaj arra izgul hogy legalább 16-17 centis a pasijának a farka.. ne kamuzgassunk
amúgy meg ott kezdődik minden dolog hogy Elfogadás. Például ha valaki 38 éves koráig se képes elfogadni hogy mondjuk neki 13 centis... hát ott jó soká kezdődik el a 2.béke, belenyugvás 3.előrelépés szakaszok.
15#
A nőket ez nem érdekli, csak a pasi magassága számít.
Se intelligenciával, se pénzzel, se nagy kolbásszal nem tudod kompenzálni, ha alacsony vagy.
"Úristen, láttátok csajok, milyen szép magas, olyan szuper pashee..." - így vinnyognak egymás között.
furcsa emberek vesznek körbe, errefelé egyáltalán nem így van.
Az a lényeg, hogy legalább egymagas legyél a nővel, és jóképű, kissé sportosabb.
Lehetsz te 2 m. attól még lehetsz ronda.
18#
Ostoba, felszínes pcsák vesznek körbe, akiknek a magas pasi az uruk, az istenük!
Ha csak leszrnák az alacsony pasikat az még akár oké is lenne, de piszkálják, gúnyolják őket. Ilyen az átlagnő, tisztelet annak, amelyik másmilyen!
Nekem anno egy törpe srác elvette a csajt előlem aki nekem is kellett volna. Én meg 181 cm vagyok és 19,7cm a farkam. Neki az is kicsi volt (láttam munkahelyi zuhanyzoban )
És akkor is övé lett a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!