Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők lényegében azért vágynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők lényegében azért vágynak magas, nagydarab pasikra, mert a nagyobb méretű péniszre asszociálnak?

Figyelt kérdés
[link]

dec. 20. 10:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
19 hogy érted hogy vesznek körbe? munkádban? otthon? az utcán? itt?
dec. 21. 09:10
 22/32 anonim ***** válasza:
77%
Nekem 15 cm csak, simán tudok vele "hódítani" Ja és csak 175 cm magas vagyok!!!
dec. 21. 10:21
 23/32 anonim ***** válasza:

az erő szimbóluma, én meg a futós csajokra vágyok akiik cukik (nincs 30 kg zsír rajtuk, fittek)

ennyi :D

dec. 21. 11:41
 24/32 anonim ***** válasza:

16.

Ez így kevés! A gizda testalkat és a kockáshas a nyerő. A magasság nem annyira lényeg.

dec. 21. 17:40
 25/32 anonim ***** válasza:

24#

Más nem érdekli őket, csak a magasság.

A nők szerint a magas pasi jó, az alacsony pasi rossz.

dec. 21. 18:13
 26/32 anonim ***** válasza:

25.

Nagy szart. Egy alacsony, de vékony fazon egymilliószor jobb helyzetben van, mint egy magas, de kövér ember.

Nézd meg a sok törpe focistát, sokuk alig éri el a 175-öt, mégis minden nő odáig van értük és nem csak a pénz, siker miatt, hanem céroni meg a többiek általában kockáshasakat villantanak és az is mindig nyerő. Színészek között is rengeteg az alacsony, főleg a híresebbeknél. Ha van is néhány magasabb, ők már általában problémát jelentenek a film elkészítésekor, valahol olvastam, hogy a Star Wars Baljós Árnyakban Liam Neeson miatt sok-sok milliárddal több volt a költség a hátterek miatt, pedig ő "csak" 193.

Egy két méter feletti figura viszont senkinek sem kell, ha mellé "dagadék" is.

Vékonyság, gizda alkat, kockáshas, kiugró bordák stb. ez a lényeg, a magasság nem számít annyira. A kérdező által agyoncincogott pöcsméret se kritikus fontosságú (max, hogy ne legyen olyan mint egy fogpiszkáló, de az inkább a vastagság kérdése).

Ráadásul magasabb úgyse lehet senki, a vékonyság pedig elméletben lehetséges. Elméletben. Elég egy súlyosabb depresszió vagy valami szervi probléma, hogy örökké elméleti maradjon, de az másik kérdés.

dec. 21. 19:30
 27/32 anonim ***** válasza:

16

hát igazad van

olyan lehet nekik a méret mint nekünk az hogy fiús lány valaki vagy nőies

dec. 21. 20:16
 28/32 anonim ***** válasza:

26#

Kérdezd már meg bármelyik nőt, hogy a magas vagy az alacsony pasik tetszenek e nekik jobban!

Nem is nagyon titkolják, hogy a magas pasik után csorgatják a nyálukat...

dec. 22. 08:14
 29/32 anonim ***** válasza:
Volt egy jó csaj a haveri társasagunkban. Én jóképű srác vagyok, (174cm) azóta már sok baratnőn volt, tehát nem csak beképzelt vagyok:) Na de akkor volt egy srác a csapatban, kb 190 cm lehetett, ő is vékony volt, de nem mondanám jóképűnek egyáltalán, sőt melegítőbe jött mindig nem is adott magára soha. Akár milyen bulin, partyn mindig ő dugta meg a csajt, persze a lány is adta magát hozzá! Egyszer beszéltünk erről a lánnyal, azt mondta hogy nem annyira a jóképűség a mérvadó, hanem inkább a magasság, arra izgul fel nem tehet róla! Valahogy megvolt a szexuális vonzalom a pasi felé, nem tetszett neki annyira, de szexuálisan megőrűlt érte. Nem értettük, de elfogadtuk! :)
dec. 22. 08:30
 30/32 anonim ***** válasza:

28.

Ez így nem pontos válasz. Ha magast is mondanak, akkor már evidencia, hogy vékony és gizda alkata legyen hozzá.

dec. 22. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!