Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresésben sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresésben sikertelen férfiak örülnének ha nőt kapnának Karácsonyra?

Figyelt kérdés
Számukra ideális kinézetűt és viselkedésűt.
tegnap 16:45
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Te vagy a veszett fejsze, megakarod magyarázni azt, hogy férfiak tízezreit nyomorítjátok meg azzal ahogy bántok velük ha nem felel meg a kinézetük azzal, hogy néha pár nőt megerőszakolnak.. semmi köze a kettőnek egymáshoz.
tegnap 19:36
 42/49 anonim ***** válasza:
Ezt mondom én is. Az erőszakhoz semmi nem fog felérni.
tegnap 19:40
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

41# másik valaszolo vagyok nem akinek valaszoltal

Mégis mit értünk megnyomoritas alatt? Mert ne mondd nekem hogy a nők többsége nem csak egyszerűen nemet mond,hanem porig alaz téged... egyszerűen nem hiszem el. A legtöbb nő a hozzád hasonlóktol inkább fél és a legkisebb konfrontációt alkalmazza. Ha téged ez megnyomorit, közben meg nem birod felfogni hogy a férfi tarsaid mikre kepesek a nők ellen, akkor csatlakozom én is. Veszett fejsze vagy...

tegnap 19:41
 44/49 A kérdező kommentje:

Fél a nő a "hozzam hasonlóktól" mihez hasonlítasz te engem?

Nem hinném, hogy félnek, mert porba tapossák a férfiakat, valóban csak akkor félnek mikor valóban a bokorban vannak, de az nem az én stílusom.

tegnap 19:58
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg nem stílusom alázni senkit.

Miért akarod jobban tudni ki mikor fél?

tegnap 20:02
 46/49 A kérdező kommentje:
Neked lehet nem, de sok másik nőnek igen.
tegnap 20:12
 47/49 anonim ***** válasza:
46# akkor én ugyanazt mondom amit ti szoktatok, hogy a ti hibatok hogy milyen nőknek adtok esélyt 🙂
tegnap 20:15
 48/49 A kérdező kommentje:
A nők nagy része olyan amit korábban leírtam, azt, hogy te TALÁN a kisebbik részbe esel az irreleváns.
tegnap 20:17
 49/49 anonim ***** válasza:
Egyél inkább egy kis bejglit. Mennyire kell megkeseredett embernek, lenni, hogy megint itt sírjon gyakorin, hogy csúnya nők. Hát igen tudjuk, nehéz elnyomott fehér férfinak lenni.
tegnap 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!