Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Szavazzatok! Képzeljétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Szavazzatok! Képzeljétek el, hogy olyan férfiak vagytok, akiknek még nem sikerült barátnőt találniuk. Nagyjából hány éves korotokban adnátok fel végleg a társkeresést?

Figyelt kérdés
tegnap 20:45
A kérdező szavazást indított:
Soha nem adnám fel, életem végéig próbálkoznék, hogy kölcsönös szerelmet találjak.
Nagyjából 25 éves koromban adnám fel végleg a társkeresést.
Nagyjából 30 éves koromban adnám fel végleg a társkeresést.
Nagyjából 35 éves koromban adnám fel végleg a társkeresést.
Nagyjából 40 éves koromban adnám fel végleg a társkeresést.
Nagyjából 45 éves koromban adnám fel végleg a társkeresést.
Nagyjából 50 éves koromban adnám fel végleg a társkeresést.
Nagyjából 60 éves koromban adnám fel végleg a társkeresést.
Nagyjából 70 éves koromban adnám fel végleg a társkeresést.
Nagyjából 80 éves koromban adnám fel végleg a társkeresést.
17 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
0%
A társkeresés mit jelent? Fejlesztem magam, hogy több embernek tetsszek, vagy csak ülök otthon, és sírok gyakorin?
tegnap 20:46
 2/24 A kérdező kommentje:
Pont ezt akartam leírni itt kommentben: hogy leírhatjátok azt is, hogy miket tennétek a siker érdekében.
tegnap 20:47
 3/24 anonim ***** válasza:
67%

Én, míg nem regisztráltam a gyakorira, nem tudtam/láttam/vettem észre, hogy ilyen nagy gond lenne a társkeresés. 38 leszek.

A csúnya, a sovány, a szegény, a buta, a szép, a jómódú, a kövér ismerőseimnek, rokonaimnak van párjuk/házastársuk.

tegnap 20:50
 4/24 anonim ***** válasza:
Lefogynék, ha kövér lennék, elmennék edzotermbe látható izmot építeni, dolgoznék a lelki problémákon, keresnék olyan hobbit, ami kimozdít otthonról. Elmennék pl. társasjáték estékre, ahol van esély hozzám hasonlóval találkozni.
tegnap 21:08
 5/24 anonim ***** válasza:

20:50

"A csúnya, a sovány, a szegény, a buta, a szép, a jómódú, a kövér ismerőseimnek, rokonaimnak van párjuk/házastársuk."

Ha scifi író lennék, legtöbbször a Gyakorira járnék anyagot gyűjteni! ;)

tegnap 21:11
 6/24 anonim ***** válasza:

#5 most így vissza olvasva, én is pusztulok a röhögéstől 🤣🤣🤣

Jajj, itt nagyon oda tettem magam.

A 20:50-ey

tegnap 21:16
 7/24 anonim válasza:

Nem tudom, igazából sosem kerestem aktívan társat, szóval nehéz ezt elképzelni.

Ha eljársz otthonról, vannak elfoglaltságaid és beszélgetsz új emberekkel, plusz vannak ismerőseid is, akik révén találkozol másokkal, addig mindig ott lesz az esélye hogy találkozol valakivel akivel szimpatikusak vagytok egymásnak, még akkor is, ha nem erőlteted a dolgot.

Nem hiszem hogy feladnám, hogy nyissak mások felé, ha amúgy szimpatikus az illető, viszont azt sem hiszem hogy ráfüggnék a társkeresés témára. Az se jó ha aköré építed az életed, hogy találj végre valakit, és minden egyes ellenkező neműre úgy nézel, mint potenciális társjelöltre.

Csak élnék, tenném a dolgom, aztán vagy lesz valami, vagy nem; ha 80 évesen, hát 80 évesen.

De mit tudom én...

tegnap 21:19
 8/24 anonim ***** válasza:
21:16 Ez itt a Gyakori! No para! ;) Itt pl. a Hölgyeknek tökéletes egy közmunkás is párkapcsolatra, ha szereti a munkáját és ideiglenesnek tekint rá...bár az ideiglenes lehet több évtized is... :D 37F
tegnap 21:21
 9/24 anonim ***** válasza:

21:19 "Ha eljársz otthonról, vannak elfoglaltságaid és beszélgetsz új emberekkel, plusz vannak ismerőseid is, akik révén találkozol másokkal, addig mindig ott lesz az esélye hogy találkozol valakivel akivel szimpatikusak vagytok egymásnak, még akkor is, ha nem erőlteted a dolgot."

Ez is, igazi Scifi író veszett el a válaszolóban... :D Az esély ott van egy Lottó főnyereményre is!!! 37F

tegnap 21:24
 10/24 anonim ***** válasza:

#8 köszi, igyekszek akkor tartani a színvonalat 😄.

Még van hová fejlődnöm, kevés tapaszralatott szereztem itt.

N/38 leszek 😅

tegnap 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!