Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szavazzatok! Képzeljétek el, hogy olyan férfiak vagytok, akiknek még nem sikerült barátnőt találniuk. Nagyjából hány éves korotokban adnátok fel végleg a társkeresést?
Én, míg nem regisztráltam a gyakorira, nem tudtam/láttam/vettem észre, hogy ilyen nagy gond lenne a társkeresés. 38 leszek.
A csúnya, a sovány, a szegény, a buta, a szép, a jómódú, a kövér ismerőseimnek, rokonaimnak van párjuk/házastársuk.
20:50
"A csúnya, a sovány, a szegény, a buta, a szép, a jómódú, a kövér ismerőseimnek, rokonaimnak van párjuk/házastársuk."
Ha scifi író lennék, legtöbbször a Gyakorira járnék anyagot gyűjteni! ;)
#5 most így vissza olvasva, én is pusztulok a röhögéstől 🤣🤣🤣
Jajj, itt nagyon oda tettem magam.
A 20:50-ey
Nem tudom, igazából sosem kerestem aktívan társat, szóval nehéz ezt elképzelni.
Ha eljársz otthonról, vannak elfoglaltságaid és beszélgetsz új emberekkel, plusz vannak ismerőseid is, akik révén találkozol másokkal, addig mindig ott lesz az esélye hogy találkozol valakivel akivel szimpatikusak vagytok egymásnak, még akkor is, ha nem erőlteted a dolgot.
Nem hiszem hogy feladnám, hogy nyissak mások felé, ha amúgy szimpatikus az illető, viszont azt sem hiszem hogy ráfüggnék a társkeresés témára. Az se jó ha aköré építed az életed, hogy találj végre valakit, és minden egyes ellenkező neműre úgy nézel, mint potenciális társjelöltre.
Csak élnék, tenném a dolgom, aztán vagy lesz valami, vagy nem; ha 80 évesen, hát 80 évesen.
De mit tudom én...
21:19 "Ha eljársz otthonról, vannak elfoglaltságaid és beszélgetsz új emberekkel, plusz vannak ismerőseid is, akik révén találkozol másokkal, addig mindig ott lesz az esélye hogy találkozol valakivel akivel szimpatikusak vagytok egymásnak, még akkor is, ha nem erőlteted a dolgot."
Ez is, igazi Scifi író veszett el a válaszolóban... :D Az esély ott van egy Lottó főnyereményre is!!! 37F
#8 köszi, igyekszek akkor tartani a színvonalat 😄.
Még van hová fejlődnöm, kevés tapaszralatott szereztem itt.
N/38 leszek 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!