Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresésben sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresésben sikertelen férfiak örülnének ha nőt kapnának Karácsonyra?

Figyelt kérdés
Számukra ideális kinézetűt és viselkedésűt.
tegnap 16:45
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Miért szerinted minden nap rendszeresen vonszolnak be nőket a bokorba? Nem.

Viszont minden nap több 100 férfit nyomorítanak meg a nők érzelmileg.

tegnap 18:29
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
Azt tanácsolom, lépj ki a buborékodból és nézz kicsit körbe mi folyik a világban a nőkkel. De ahhoz túl kell lépni a sértett egón.
tegnap 18:31
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
32# jajj az nem fog neki menni ☺️
tegnap 18:40
 34/49 A kérdező kommentje:

Mi is? Mindenhol felvannak emelve, amelyik jól néz ki annak a seggét kinyalják ha hülye is és előre jut az életben 0 hozzáadott értékkel a testén kívül.

Ja és Magyarországon élünk, tehát az itteni viszonyokat nézzük, a kérdés is erről szól, ne kezdjünk el példálózni muszlim országokkal. Mert akkor a férfi oldalról is más lenne a helyzet és ez a kérdés se született volna meg.

tegnap 18:43
 35/49 anonim ***** válasza:
Hát, tényleg nem ment neki:D
tegnap 18:44
 36/49 anonim ***** válasza:
34 aki meg nem néz ki jól nőként olyan szinten ugyanúgy levegonek van nézve és lealázva ahogy te erzed magad. Pontosan ugy.
tegnap 18:46
 37/49 A kérdező kommentje:

Mi nem ment? Magyarázd el.

tegnap 18:58
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Túl lépni a sértett egódon.

Kik nyalják a nők seggét? Kik juttatják előre őket? Mert nem a nők maguk, mégis őket ócsárolod.

De ezek is olyan dolgok, hogy az átlagos nőkkel nem történik meg. A legtöbb nő, akármilyen hihetetlen, nem a testével akar előre jutni, sőt, degradáló számára ha csak azt látják benne.

Ezek a hasra ütött adatok meg több mint nevetségesek. Én nem mondom, hogy nem történik olyan, hogy “nem szépen” utasítanak el valakit, de szerintem nem vagy ott mindig mindenhol, hogy tudd hány nőt bántalmaznak, erőszakolnak meg. Nagyon nem mindegy, hogy attól félsz, hogy kinevetnek, vagy attól, hogy megerőszakolnak, vagy megölnek. És azzal hogy, még meg is magyarázod, hogy miért érdemli meg a nő a bántalmazást, vagy hogy szerinted csak a részeg nőket erőszakolják meg akik először akarták aztán mégsem (amúgy az is erőszak), az jön le, hogy nagyon nem vagy képben a világgal, se nem szorult beléd semmi empátia. Én is mondhatnám, hogy a férfi ennyire gyenge jellem, hogy idegen nők szavait ennyire magukra veszik és másoktól függ az önbecsülésük. Most te is alázni próbáltál, azzal hogy agyhalottnak stb neveztél. De én nem veszem fel, mert számomra a te véleményed nem mérvadó és nem a te szavaid fognak meghatározni.

Én megértem a férfiak problémáit is, most is szerettem volna jobban, ezért is kértem linkeket. De a sértett egód adta válaszaiddal nem jutottunk előrébb. Az , hogy az incel és nő gyűlölő fórumokon ezeket írják, nem releváns, mert én is tudok fals adatokat gyűjteni férfi gyűlölő oldalakról.

Értelmes férfi és értelmes nő nem ujjal mutogat az egész nemre és ontja magából a sértettséget meg a személyeskedést.

tegnap 19:22
 39/49 A kérdező kommentje:

"Nagyon nem mindegy, hogy attól félsz, hogy kinevetnek, vagy attól, hogy megerőszakolnak, vagy megölnek. "

Elvesztetted a hitelességed.

Egy nőnek ugyanannyira kell félnie ettől az utcán sétálva, mint egy férfinek attól, hogy kirabolják és leszúrják.

Ja, hogy elmegy bulizni mini szoknyába és mutogatja magát és ott részegen megadja magát valakinek és utána nemi erőszakot kiált? Nem ugyanaz.

A többi leírt dolog pedig a szokásos férfigyűlölő, nőket védelmező duma.

Értelmes férfi a szemetekben egy jóképű férfi, aki nyilván nem fogja szidni a nőket, maximum verni a kapcsolatban, de akkor már megfelel nektek.

tegnap 19:25
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy semmi nem ment át abból amit írtam és hogy még hozzá is költöttél dolgokat amit nem írtam. Veszett fejsze vagy.
tegnap 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!