Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nettó 200-300 ezer körül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nettó 200-300 ezer körül kereső férfi felejtse el manapság azt, hogy nőtársasága lesz?

Figyelt kérdés
Az összes nő levegőnek nézi ezeket a férfiakat? Mert én azt látom, hogy igen, ennyit kereső férfiismerőseimnek sem megy a csajozás.

dec. 22. 17:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
25%
Ebből egy rendes hétvégi kikapcsolódást nem lehet összehozni.
dec. 22. 17:21
 2/26 anonim ***** válasza:
66%
Van ismerősöm aki kevesebbet keres és a legnagyobb nőcsábász. Szóval hacsak nem a kųrvázásra gondolsz (az tényleg túl drágalenne ennyi keresettel) akkor lazán lehet nőd.
dec. 22. 17:22
 3/26 anonim ***** válasza:
29%
Jól látod, vagy rá akarnak beszélni az 50 éves kövér nőkre. Én megoldottam, van egy laza és biztos munkahelyem, ahol nettó 3-at kapok és mellette pénzt csinálok, sajnos a pénz az kell a csajozáshoz hogy legalább fel tudj mutatni egy önálló életet, meg egy autót-főleg ha nem Bp élsz. Igaz a nők elvannak úgy is hogy 2-300 ezreket keresnek sőt még válogathatnak is a pasik közül.
dec. 22. 17:22
 4/26 anonim ***** válasza:
65%
Az összes nő nem, de lehet azokat a nőket a férfiak nézik levegőnek.
dec. 22. 17:23
 5/26 Noren1989 ***** válasza:
66%
Nxugodtan, főleg, ha a gyk népe szavazatai alapjàn éli életét. Ideje kigyűnni a homokozóbú', More.
dec. 22. 17:24
 6/26 anonim ***** válasza:
14%
Férfi?! Az nem is férfi.
dec. 22. 17:28
 7/26 anonim ***** válasza:
70%
Kérdezd a kollégáidat?
dec. 22. 17:38
 8/26 anonim ***** válasza:
70%
Van két haverom akik jelenleg munkanélküliek 0Ft bevétellel, de korábban se mvolt egyik sem eleresztve, kb. a garantált bérminimum összegét keresték. Egyiknek sem volt soha gondja a csajozással.
dec. 22. 17:38
 9/26 anonim ***** válasza:
69%

Én nem tudom, a pasik manapság a homlokukra írják a péniszméretüket és a nettó keresetüket, vagy hogyan ismerkednek?

Egyiktől sem függ egy ismerkedés/kapcsolat sikere. Az agyad az, ami megfog! Életfelfogás, stílus, személyiség, gondolatok stb.

dec. 22. 18:00
 10/26 anonim ***** válasza:
56%
Lehet ám ilyen keresettel is csajozni, csak hozzá kell igazítani az elvárásokat. Ez nem szokott menni az ilyen kaliberű férfiaknak, nekik is mindenáron azok az Insta-modellek kellenek, akikhez legalább ötször, de inkább tízszer ekkora havi bevétel a belépő.
dec. 22. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!