Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ, hogy egy szebb nő egy dúsgazdag milliárdos vagy egy nettó 500k-t kereső diplomás mellett köt ki?
Mert hogy szakmunkás/átlag melós mellett sosem látni ilyen nőt:
https://www.youtube.com/shorts/RQK-OxXTOuA
Ez egyébként a Zeusz nevű monaco-i milliárdos barátnője és azt se mondanám, hogy kivételesen extra csaj mégis van benne olyan kisugárzás ami miatt átlag feletti.
De mivel nem extra csaj így az ember elgondolkozik, hogy miért pont egy milliárdos és nem egy jómódú átlag diplomás mellett kötött ki?
Egyszeri férfi fejében az a kérdés is megfogalmazódhat, ha ilyen átlagfeletti, de nem extra csajnak ilyen lehetőségei vannak, akkor átlag halandó pasi hogy tehet szert szebb nőre?
Mert épeszű ember nem akarja az akciókat lesni, meg hónapról hónapra élni élete végéig.
500e-et meg egy valamire való szakember lazán megkeres. Átlag emberként az átlag illet meg.
Ez egy átlagos csaj. És valószínűleg szereti a pénzt.
500 ezret meg akárki megkeres Budapesten, akinek van 2 nyelvizsgája meg diplomája. Buta szarok ne akarjanak vékony csajt.
5
Én nyelvvizsga nélkül (egy idegen nyelv ismeretével) is megkeresek ennyit. Sosem értem, hogy mit verik magukat az emebrek, hogy ez nagy pénz. Persze, nem rossz, de tök átkag.
A nő Rebeka Võsu észt modell. Olyan amilyen egy modellnek lennie kell. Magas, karcsú, nincs sehol felfújva és fényes nappal nincs agyonsminkelve sem. Elég szomorú hogy itt tartunk hogy ezt egyesek békának nevezik, gondolom az ilyenek az alacsony, tömzsi, agyontetovált, műmellű- műseggű-műhajú-műszájú tramplikat tartják modellnek. Ők manapság a modellek (akiket senki se fotóz, csak saját magukat a tükörben).
Amúgy a pasi a durva inkább, ha jól tudom csak 50 körüli de hetvennek néz ki.
Hat ez a csaj max átlagosan csinos
Vajna timike a ló fejével hogy fogta meg a hörcsögöt?
Henry cavill átlag csaja hogy fogta meg az alfák alfáját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!