Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nettó 200-300 ezer körül kereső férfi felejtse el
manapság azt, hogy nőtársasága lesz?
9. Ja aztán mikor nincs pénz minden héten menni valahova, akkor szakitás, mert alap hogy ezeket a férfi állja.
dec. 22. 18:14
Hasonló szinten lévő csajoknál van esélyed, vagy ha valami überjópasi vagy aki nagyon jól tud csajozni (igaz ha az lennél, akkor nem tennéd fel a kérdést itt, mert tudnád rá a választ).
dec. 22. 18:22
Ti nézitek levegőnek azokat a nőket, akiknek nem a pénz a lényeg, nem veszitek észre??
dec. 22. 19:14
Közmunkás, kövér, roma csajokat még összeszedhetsz.
dec. 22. 19:22
Ebben a dologban csak az az undorító hogy tényleg sokan úgy gondolják hogy ha a férfi 300-400 ezres. Akkor neki automatikusan nem járhat szép nő. Vékony meg főleg nem! Mintha a “nő” mint egy termék be lenne árazva és a szebb darabkért milliókat kellene fizetni.
dec. 22. 19:26
Normális esetben nem ettől függ, hanem a sorstól. Úgyhogy hülyeség.
1: Érdekes, én nyárig négyszer üdültem és k.b. a megadott összeg közepén vagyok. Ebből párommal kétszer, egy esetben egy baráttal. Ebből a kevésből is én adok páromnak, ha megszorul. Ez az egész minden más körülménytől függ. A kötelező kiadásaim a 150-et sem érik el.
dec. 22. 19:35
Akkor elég szerencsétlen ismerőseid vannak. Rengeteg ilyen embernek van párja.
dec. 22. 19:45
Tőlem még soha életemben nem kérdezte a párom sem, hogy mennyit keresek. Hogy kell ezt elképzelni? "Szia, Irénke vagyok. Te amúgy megkeresed a 300at, vagy csak 299?" :D Vicc belegondolni is.
dec. 22. 19:47
Egy hasonló kaliberű nőt bármikor találhatsz. Gondolom a gyári munkások, eladók, tanárok, eü dolgozók sincsenek mind, kivétel nélkül egyedül.
Nyilván ha egy nő rengeteget beletett a tanulásba és a munkába, akkor valószínűleg nem fog összejönni olyannal, aki nem tud hasonló mértékben hozzájárulni a közös élethez. De azért te is beláthatod, hogy Magyarország női lakosságának jelentős része nem keres havi 300 nettónál többet.
dec. 22. 20:18
19, eü dolgozó vagyok, budapesti állami kórházban, 560ezer volt a legutóbbi fizetésem. Szerintem mi már azért nem keresünk olyan nagyon rosszul.
dec. 22. 21:15
Kapcsolódó kérdések: