Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen hogy kell értelmezni a komoly kapcsolatot kereső nőket, akik kihívó képeket raknak ki magukról?
Férfiak akik rendszeresen használjátok a tindert, biztos ti is láttatok már olyasmiket mint én.
Néhány példa, melltartó sincs rajta csak a kezével takarja a melleit, az arca nem is látszik csak a nagyon mély dekoltázs, az ágyban kutyapózban van, banánt "eszik" de többet vesz a szájába mint normális lenne, ott vannak még a basic segges tükörszelfik stb.
Na és egész magas arányban látom azt hogy ezek a lányok a komoly kapcsolatot keresek opciót választották.
Nem tudom ilyenkor mit kéne gondolnom. Most fogadjam el hogy ez a 21. század és ma már kereshet komoly kapcsolatot egy nő úgy is hogy letorkozza a banánt a profilképén? Esetleg véletlen mellékattinott amikor az alkalmi kapcsolatot keresekre akart volna menni?
Szerintetek?
"Esetleg véletlen mellékattinott amikor az alkalmi kapcsolatot keresekre akart volna menni?"
Tévedésben vagy, a nők nagyon minimális része keres alkalmi kapcsolatot, akik meg igen, ők diszkréten teszik, nem így 🤣
Ja, amúgy érdekes módon te is őket veszed észre...
És igen, ezek nagyrésze kamu profil.
Hát én ilyet pont nem láttam, nem lehet hogy azokra gondolsz, akik azt választják hogy "komolyat, de nyitott vagyok", mert nem mindegy.
Mert amúgy 99% hogy nem lesz komoly kapcsolatod egy ilyennel, de lehet még randi sem. Ne vedd komolyan és ezt úgy értem, hogy még szex, meg úgy általában semmit sem.
Én nem láttam még igazán kihívó képekkel olyan nőt aki a "komoly kapcsolat" opciót választotta, de mondjuk az is igaz, hogy ez 100-ból jó ha egy nő szokott lenni.
*úgy értem, hogy még szex, meg úgy általában semmi sem lesz valószínűleg
4 voltam
"Most fogadjam el hogy ez a 21. század és ma már kereshet komoly kapcsolatot egy nő úgy is hogy letorkozza a banánt a profilképén?"
Pontosan.
Téma lezárva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!